UFC

(VIDEO) Žestok odgovor Masvidala Nicku Diazu: 'Pokopat ću te žohare...'

 Screenshot (YouTube)
Nije trebalo dugo čekati na odgovor službeno "najopakijeg UFC-ovog borca" Jorgea Masvidala na prozivku Nicka Diaza. Doduše vlasnik "BMF" pojasa nije direktno odgovorio, nego je to učinio preko svog posrednika, a ujedno i menadžera Malkija Kawe.

"BMF, velter kategorije, to je moj pojas. No, naravno da neću uskakati ispred svog brata da bih ga osvojio. No, koliko ja znam i koliko sam uvjeren, to je moj pojas", rekao je Nick u prilično čudnom intervjuu s Arielom Helwanijem da bi se onda prebacio na temu Jorgea Masvidala:

"On se borio protiv mog malog brata. To govorim zbog toga što on nema niti jedan razlog za biti ljut. Imao sam dobrih i loših situacija sa svima, osim sa svojim bratom. Nikad nam se nešto tako nije dogodilo. S Masvidalom nisam imao nikakvih problema, kampovi su bili u redu, osim što mi se nije svidjela izjava kako namjerava prekrstiti mog mlađeg brata. Ja osobno nisam imao ništa lošeg za reći o njemu i nije u redu govoriti takve stvari. Nije u redu tako što govoriti o bilo kome, a posebno ne mom mlađem bratu. No, ako ćeš govoriti tako što, tvoja stvar. No, iz životnih situacija znam da svatko može imati loših i dobrih dana, tako da Jorge nisam ljut na tebe."

Stariji brat Diaz je potvrdio da se ne bi vraćao u aktivni sport, osim upravo za meč protiv Jorgea Masvidala.

A što Masvidal kaže na sve to?

"Jeb** tu jeb** braću Diaz. Jeb** ih sve. Pokopat ću te žohare!", rekao je animirani Masvidal, a uz kratku animaciju je stajalo da se radi i službenom odgvovoru Diazu, a ne nečemu nevažnom.

Posljednji put Nicka Diaza smo u akciji davne 2015. godine kada je poražen od Andersona Silve, da bi rezultat kasnije bio preinačen u "No Contest" jer su obojica pali na doping testu. Posljednju profesionalnu ponudu je ovaj 35-godišnjak ubilježio još 2011. godine što znači da za slavlje ne zna čak 8 godina. Trenutačni profesionalni "score" mu se zaustavio na 26 pobjeda i 9 poraza.

Linker
27. travanj 2024 04:14