UFC

Volkanovski o idućem izazivaču: 'Trenutno su četvorica u jednakoj poziciji'

Alexander Volkanovski
 Screenshot/Youtube
Alexander Volkanovski trenutno nije siguran tko bi mogao biti njegov idući izazivač

Nakon što je odbio samu ideju da mu se u borbi za njegovu titulu UFC-ove perolake kategorije suprotstavi Henry Cejudo, Alexander Volkanovski otkrio je koga vidi kao svoj idući izazov. Točno ime nije mogao reći, ali je iznio zanimljivo razmišljanje.

"Ima ih nekoliko. Mogu reći da se trenutno četiri borca nalaze u istoj situaciji i svi su oni jednu pobjedu od pozicije prvog izazivača. Svi su oni tu, ali treba im baš još ta jedna pobjeda da bi svi uzvikivali njihovo ime. Sad kad sam ja pobijedio u svojoj borbi, neka divizija odradi ono što mora i vjerujem da ću do kraja godine imati izazivača", rekao je prvak u razgovoru na Sky Sportsu.

Pogledom na službeni poredak nije teško zaključiti na koga misli, no upitan je da nekoga ipak navede.

"Ako moram navesti nekoga tko je u prvom planu, mislim da su to Korean Zombie i Zabit Magomedsharipov. Obojica se pobjedom mogu nadati toj poziciji i veselim se borbi protiv njih", otkrio je.

Preostalu dvojicu nije teško pretpostaviti, odnosno riječ je o idućim protivnicima navedenih boraca. Magomedsharipov će se 29. kolovoza boriti protiv Yaira Rodrigueza, dok bi protivnik Chan Sung Junga, odnosno Korean Zombieja trebao biti Brian Ortega, no njihova borba još nije službeno dogovorena.

Linker
23. travanj 2024 16:57