UFC

Waterson traži najbrži mogući put do pojasa, ali White je već pronašao savršenu izazivačicu za Zhang!

Weili Zhang
 STR / AFP
Ništa još nije u potpunosti dogovoreno, ali planovi UFC-a su jasni i sve vodi prema još jednom velikom okršaju

U jednom vrlo izjednačeno i iznimno atraktivnom meču Michelle Waterson pobijedila je Angelu Hill i u nedjelju jasno poručila da traži najkraći mogući put do napada na titulu.

Iako se neki nisu složili s podijeljenom sudačkom odlukom, 'The Karate Hottie' smatra da je ona bila ispravna.

"Bila sam uvjerena da ću pobijediti, ali pričali smo o tome stalno pred ovaj meč - nikad ne želiš stvari ostaviti u rukama sudaca", izjavila je Waterson nakon 'main eventa' u Las Vegasu.

Michelle je sada na 4-2 u posljednjih šest nastupa i smatra kako je ova pobjeda dovoljna da se ugura u one najuže kombinacije za napad na titulu.

"Dajte mi onoga tko je sljedeći kandidat za napad na pojas. Želim do pojasa doći što je brže moguće", komentirala ja Waterson kada su je upitali za njene želje.

A sljedeća za napad na titulu, barem prema riječima Dane Whitea, trebala bi biti Rose Namajunas.

screenshot/YouTube
Rose Namajunas

"To je borba na kojoj trenutno radimo i koju želimo", otkrio je na press konferenciji predsjednik UFC-a dok je pričao o planovima za aktualnu prvakinju u slamka kategoriji - Weili Zhang.

Fantastična kineska borkinja bi tako trebala nakon borbe s Joannom Jędrzejczyk po drugi puta zaredom braniti svoj pojas u okršaju s jednom bivšom prvakinjom.

Nešto više detalja o velikom meču, White u ovim trenucima nije htio otkrivati.

Spomenut ćemo još da je Thug Rose ovu priliku izborila odličnim nastupom na UFC 251 priredbi kada je u velikom revanšu svladala Jessicu Andrade.

Linker
25. travanj 2024 16:47