UFC

White bi mogao Hollowayu dati treću borbu protiv Volkanovskog: 'To ima smisla'

Max Holloway i Alexander Volkanovski
 screenshot
Treća borba Alexandera Volkanovskog i Maxa Hollowaya ima smisla za predsjednika UFC-a, Danu Whitea

Prošlo je tjedan dana od UFC 251 priredbe, a sudačka odluka iz borbe Alexandra Volkanovskog i Maxa Hollowaya i dalje je udarna tema u MMA krugovima. Dana White je odmah nakon konferencije za medije izrazio nezadovoljstvo istom, a sad se pojavilo pitanje treće borbe. Ona prema Whiteu ima smisla, iako Volkanovski trenutno vodi 2:0. No, teško se može zaključiti bi li bio spreman odmah povući taj potez.

"Mislim da to ima smisla i nije uopće teško organizirati treću borbu ako pogledamo na to kako su se stvari do sada odvile. No, ne znam, pustili smo momke da odu kući i provedu vrijeme s obitelji. Znam da nije lako Volkanovskom, došao je kući, a svi mu govore kako nije pobijedio, odnosno da je odluka trebala otići Maxu. S tim se možete složiti ili ne. Suci su odluku dali Volkanovskom, a ja moram pred ploču i odlučiti što napraviti s tom dvojicom", rekao je White u razgovoru s Kevin Ioleom s Yahoo Sportsa.

U perolakoj kategoriji situacija s izazivačima izgleda jako dobro i UFC ima nekoliko opcija što napraviti s Volkanovskim. Za pretpostaviti je kako Holloway neće odmah dobiti još jednu priliku, što bi vjerojatno bilo dobro i za njega. No, već s jednom ili dvije Top 5 pobjeda, nova borba za povratak na tron itekako realno izgleda za još uvijek vrlo mladog Maxa.

Linker
19. travanj 2024 12:16