UFC

Colby uzvratio Woodleyu: 'Možemo se boriti u rujnu ako je to opcija, potpiši ugovor i umirovit ću te!'

Colby Covington
 screenshot/YouTube
Colby Covington uzvratio je Tyronu Woodleyu izjavom da je spreman za koji god datum on odabere

Borba Tyrona Woodleya i Colbyja Covingtona nikako da se dogovori. Novi problemi izašli su na vidjelo kad je Covington jučer objavio fotografiju ugovora za borbu koja bi se održala 22. kolovoza, a za koji je tvrdio da ga je Woodley odbio potpisati. Bivši prvak nakon toga se porukom javio ESPN-u, uz izjavu kako je prihvatio borbu, ali da mu taj datum nikad nije bio u igri.

U čemu je zapravo stvar, otkrio je Covington kroz svoje posljednje izjave. Objasnio je kako je smatrao da su se sve dogovorili i da je zbog toga ostao neugodno iznenađen što Woodley nije prihvatio ponuđeno. No, nije mu problem na borbu pričekati koji tjedan više, ako će se ona onda napokon održati.

"Zašto se on sad odjednom ne može boriti u kolovozu? On je rekao da se spreman boriti protiv mene još prošlog tjedna. Trebali smo se boriti, imali smo verbalni dogovor s UFC-om. Potpisao sam ugovor, zašto on sad neće? Govori sranja kako sam ga ja izbjegavao, a jedini koji nešto izbjegava je on. Ja sam samo jednom odbio borbu i to kad sam imao operaciju nosa te su me tražili da uskočim četiri tjedna prije borbe. Nakon toga je on od straha otišao na operaciju ramena, a onda je tražio borbe protiv boraca lake kategorije, poput Natea Diaza. Ako ne može dobiti laku borbu, naravno da će tražiti isprike. To je upravo ono što radi", rekao je Covington portalu MMA Junkie, nastavivši:

"On je dužan pojaviti se i odgovarati za sve što je rekao. Kad god je on spreman, bit ću i ja. Ja sam spreman već idućeg mjeseca, no ako on treba vremena do rujna, borit ćemo se u rujnu. On sigurno neće uspjeti izbjeći ovo. Vjerujem da će se pojaviti, samo zato da bude veliki brat i spasi malog brata Masvidala koji traži bilo koji način da se ne mora boriti protiv mene. Tako da, pošaljite velikog brata Woodleya i umirovit ću ga. Već godinama govorim da ću ja biti onaj koji će ga umiroviti i evo, ta prilika je ovdje. Onog trenutka kad on potpiše ugovor, potpisao je svoje umirovljenje."

Smatra kako je i UFC-u u interesu organizirati njihov okršaj, budući da bi njime pridobili veliku pažnju i program koji će fanovi popratiti.

"Ova borba gradi se godinama i ljudi je žele vidjeti, vrijeme je da ju dobiju. Imamo sve što je potrebno za prodati tu borbu. On je još uvijek bivši prvak i sjajan borac. Da, ima dva poraza u nizu, no bit će gladan boriti se protiv mene. On je liberal, ja sam republikanac. On mrzi Trumpa, ja volim Trumpa, tako da želim da dođe i odgovara za sve što je u prošlosti govorio o republikancima. Ovim putem predstavljam svakog republikanca u Americi", još je dodao Covington.

Koliko obojica konstantno ponavljaju da su spremni za tu borbu bilo kada i bilo gdje, pomalo je nevjerojatno da ista još uvijek nije ugovorena. Možda je sad napokon došlo vrijeme, većina UFC-ovih priredbi planiranih za kraj ljeta i početak jeseni još uvijek nema glavnu borbu.

Linker
26. travanj 2024 04:15