UFC

White krenuo u organizaciju velikog revanša: 'Ponudili smo borbu McGregoru i Poirieru!'

Conor McGregor i Dana White
 screenshot/Youtube
Je li konačno gotova sapunica oko idućeg nastupa najveće MMA zvijezde današnjice?

Nedugo nakon što su Conor McGregor i Dustin Poirier preko društvenih mreža krenuli u pregovore za humanitarni meč u Irskoj, Dana White je za Barstool Sports otkrio da je i UFC spomenutom dvojcu poslao ponudu za međusobni okršaj.

White je u istom Intervjuu otkrio kako on i Conor još uvijek nisu odradili privatni razgovor, a osvrnuo se i na priču o McGregorovom boksačkom meču s Mannyjem Pacquiaom.

"Ne, osim ovih javnih razmjena, nas dvojica nismo razgovarali. Ne znam jeste li vidjeli, ali Saudijci su rekli da je laž kako će se dogoditi ta borba (s Pacquiaom) i praktički Conoru poručili da ukloni objavu u sljedećih 15 minuta ili će ga tužiti. On je to i napravio. Poster koji je objavio o sebi i Pacquiau se više ne vidi", objasnio je White taj dio pa se potom prebacio na Poiriera:

"Onda je prozvao Poiriera za humanitarni meč u Dublinu pa smo im obojici ponudili tu borbu i sad čekamo njihov odgovor", otkrio je predsjednik UFC-a.

Realizira li se ovaj meč, bit će to revanš susreta iz 2014. u kojem je Irac za nešto manje od dvije minute zaustavio 'The Diamonda'.

Linker
19. travanj 2024 22:52