UFC

White nakon izjava o svjetskom prvaku žestoko napao Aruma: 'Možete li samo zamisliti da sam ja to rekao?'

Dana White
 JIM WATSON / AFP
Dana se nije suzdržavao u kritikama upućenima poznatom boksačkom promotoru

Nije nikakva tajna da se Dana White i Bob Arum ne podnose, a predsjednik UFC-a to je još jedom dokazao kada je slavnog boksačkog promotora odlučio žestoko kritizirati zbog izjava o Terenceu Crawfordu.

Naime, svjetski WBO prvak u velter kategoriji prošlog je vikenda upisao novu impresivno pobjedu zaustavivši u četvrtoj rundi Britanca Kella Brooka, ali to nije zaustavio Aruma da se požali kako jedan od najboljih boksača svijeta nije baš postao toliko velika zvijezda kakvoj se on nadao.

"Mogao bih izgraditi kuću u Beverly Hillsu od novca koji sam izgubio na njega u posljednje tri borbe", rekao je Arum razgovarajući s The Athleticom.

"Nitko ne preispituje Crawfordovu sposobnost. Uvjerljivim premlaćivanjem prirodno većeg protivnika poslao je veliku poruku. Ali, možete imati najboljeg opernog pjevača na svijetu, no ako ga fanovi ne podržavaju, ostat ćete bez posla", dodao je Arum.

White, naravno, nije ostao tih jednom kada je poslušao Bobove izjave...

"Možete li samo zamisliti da sam ja to rekao? Za*ebavate li vi mene? Ubili biste me da sam to rekao. Ne biste stali. To nije njegov je*eni problem, to je tvoj problem. Nije na njemu da smisli kako zarađivati novac. Potpisao si je*eni ugovor s tim klincem i sad je tvoj posao da ga promoviraš. Svi ti borci s kojima sam ja potpisao... Samo pogledaj koliko je natrpan naš roster. Najveći je u povijesti kompanije. Moram plaćati te klince i to kako ću ih platiti nije njihov već moj problem. Zamisli samo da se požalim koliko novca moram dati Conoru McGregoru i da kažem kako sam si od toga već mogao kupiti kuću u Beverly Hillsu. Začepi, smeće jedno! Plati svom borcu ono što mu duguješ. To je tvoj posao", poručio je predsjednik UFC-a na druženju s medijima.

screenshot/YouTube
Bob Arum

Linker
19. travanj 2024 22:48