White otkrio da je Khabib već sada 'težak' više od 50 milijuna dolara!

Čak 100 milijuna dolara želi otac UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova za revanš njegovog sina i Conora McGregora, što je plan UFC-a i predsjednika Dane Whitea. Pitanje koje se postavlja glasi - je li to cifra koju je elitna svjetska MMA promocija spremna iskrcati za meč McGregor vs. Nurmagomedov II?

Nakon što je njihov prvi obračun iz 2018. zaradio rekordan novac, a nakon rekordne prodaje PPV prijenosa, jasno je zašto se UFC-u žuri s drugim dvobojem čim je McGregor uhvatio prvu pobjedu nakon tri godine posta. I sami su svjesni da je prilika tu, a kada će se ponoviti, to s "Notornim" Ircem nitko zapravo ne može znati.

Upitan o tome je li zahtjev od 100 milijuna dolara zapravo odbijenica iz Khabibovog tima, White u intervjuu za MMAJunkie daje drugčije razmišljanje.

"Realnost glasi da Khabib nikada do sada nije odbio borbu - nikada! Khabib nije borac koji odbija borbe! To jednostavno nije njegov stil. On mrzi Conora McGregora, a Conor McGregor mrzi njega. Svaki put kada pričaju jedan o drugome, znate kako to završi", odgovara predsjednik promocije.

White je pritom otkrio zanimljiv podatak. Rus je prema njemu već sada težak više od 50 milijuna dolara.

"Svi pričaju o tome koliko je bogat Conor McGregor. I Khabib je bogat. I Khabib ima novca kao i on. Khabib ima veliku količinu novca. Kada govorim o količini, vjerujem da je težak više od 50 milijuna dolara", zaključio je White.

Dakako, najveći dio tog bogatstva dagestanski je prvak zaradio iz meča s McGregorom. No, popularnost na društvenim mrežama i općenita ljubav islamskog svijeta prema ovom sjajnom borcu mu je osigurala bogate izvore financiranja pa se više nikada vjerojatno ne mora brinuti za egzistenciju. Nedavno je u svom Dagestanu otvorio modernu dvoranu u kojoj će odgajati nove generacije ruskih MMA boraca. Vjerojatno zato i zahtjev Abdulmanapa Nurmagomedova za honorarom od 100 milijuna dolara.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!