UFC

White ponovno podupro Trumpa: 'Dobar je čovjek, moramo ponovno pobijediti na izborima!'

Donald Trump na UFC eventu
 Screenshot (YouTube)
Predsjednik UFC-a Dana White je ponovno javno podržao aktualnog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa u njegovoj borbi za drugi mandat. S obzirom da će 2020. Amerikanci ponovno odlučivati o prvoj osobi u zemlji, ne čudi da je Trumpov prijatelj već sada krenuo u kampanju izrazivši mu javnu podršku.

"On je vrlo dobar čovjek. Vrlo je odan i vrlo dobar prijatelj", okarakterizirao je jedan predsjednik drugoga, onaj UFC promocije onog na čelu najmoćnije svjetske sile.

"Vidim jako mnogo stvari kod gospodina Trumpa koje javnost možda i ne vidi. Vidim način na koji se odnosi prema ljudima oko sebe, vidim kako se odnosi prema meni i koliko je dobar prijatelj. Također znam da je jako dobar prijatelj i drugima", dodao je White.

Čelnik UFC-a je i 2016. godine u više navrata javno podržao Trumpa u njegovom pokušaju da se prvi put domogne Bijele kuće. Posebno je istaknut bio njegov govor na konvenciji Republikanske stranke. Sada je ponovno odlučio javno stati na njegovu stranu uoči predsjedničkih izbora iduće godine.

"On je borac, on je čovjek koji voli svoju zemlju i čini sjajne stvari za nju. Moramo ponovno pobijediti na ovim izborima dame i gospodo", zaključio je White.

Prijateljstvo ove dvojice predsjednika seže daleko u prošlost. White i Trump su zajedno poslovali vezano za neke evente i projekte u Atlantic Cityju. Tada su postali prijatelji, a njihov dobar odnos se očuvao sve do danas. Trump se može vidjeti i na UFC eventima, a u Bijelu kuću je primio tada privremenog prvaka u velteru Colbyja Covingtona.

Linker
26. travanj 2024 13:56