UFC

White potvrdio: UFC je razgovarao s Nickom Diazom o povratku u oktogon

Nick Diaz
 Nick Diaz/instagram
Prvi čovjek UFC-a Dana White potvrdio je da je UFC razgovarao s Nickom Diazom o mogućem povratku legendarnog borca u oktogon nakon višegodišnje pauze.

Nick Diaz (26-9-2) nije se borio čak pet godina, još od poraza od Andersona Silve na UFC 183, ali posljednjih mjeseci najavljivao je svoj povratak MMA-u. Posebno ga je privukla ideja borbe protiv Jorgea Masvidala, koji je pobjedom protiv Nickovog brata Natea osvojio "BMF" pojas.

"Nisam razgovarao s Nickom, ali znam da naši matchmakeri jesu. No, rekao sam i ranije, mislim da se Nick Diaz ne želi boriti. Mislim da više nema ljubav i strast za borbama", rekao je White pa dodao da su mu vrata UFC-a uvijek otvorena.

"Sve je na Nicku. On zna želi li se boriti ili ne. Ima boraca za koje mislim da trebaju završiti karijeru jer ne želim da stradaju, za koje mislim da se više ne mogu natjecati na toj razini. No, postoje i borci koji znaju žele li se boriti ili ne i trebaju odlučiti sami. Ovo nije bejzbol ili košarka u kojima možete odraditi posao polovično, morate biti na sto posto. Ako se dođete boriti u UFC, ovo su najbolji borci na svijetu, čekaju vas divljaci koji žele postati svjetski prvaci. Ako nemate pravi mentalitet, ovo nije mjesto za vas", rekao je White.

Linker
27. travanj 2024 01:58