UFC

White 'spustio loptu' na zemlju: 'Nisam previše uzbuđen oko Diazovog povratka'

Nick Diaz
 screenshot/YouTube
Dana White nije previše uzbuđen potencijalnim povratkom Nicka Diaza u borilište

Kao i nakon svakog "Contender" Seriesa, koji se održava utorkom, predsjednik UFC-a Dana White izašao je pred medije. Među raznim pitanjima koja su mu postavljena, nije mogao izbjeći ono o povratku Nicka Diaza. Sve je tu krenulo u ponedjeljak, nakon kratke video snimke na kojoj je prikazan Diaz nakon odrađenog skidanja kilograma, a sve je dodatno zagrijao njegov menadžer, koji tvrdi kako se 37-godišnji Nick želi u borilište vratiti početkom iduće godine.

Krenule su prozivke od strane potencijalnih protivnika, čak su i kladionice u svoju ponudu stavile izbor boraca koji bi se Nicku u povratku mogli suprotstaviti, a javio se i Conor McGregor. No, White je na to ostao ravnodušan, jedino su ga malo razljutile pretpostavke nekih medija kako je Diazova snimka u javnost puštena u dogovoru s UFC-om.

"Slušajte, kao prvo i prvo, mi tako što ne bismo nikad napravili. Što se tiče ostalog, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Iskreno, nemam nikakvih očekivanja, nisam previše uzbuđen oko toga i vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je White.

Upitan je još samo je li bilo kakvih razgovora s Diazom, na što je ipak potvrdno odgovorio.

"Da, bilo je toga, no mi tako razgovaramo već godinama", dodao je.

Nick Diaz posljednju je borbu odradio početkom 2015. godine, a posljednju pobjedu ostvario je još 2011. No, popularnost mu nije splasnula i fanovi se nadaju još ga pokoji put vidjeti u borilištu. Nekoliko puta činilo se kako je to blizu ostvarenja, no s Nickom se, kao niti s njegovim bratom Nateom, nije baš lako dogovoriti i uvijek bi negdje zapelo. Vjerojatno se tu krije i razlog toga što White baš i nije entuzijastičan po tom pitanju.

Linker
27. travanj 2024 00:25