UFC

Whittaker i Till podijelili profesionalce, evo kako su UFC-ovi borci prognozirali njihov okršaj

Robert Whittaker i Darren Till
 screenshot
Flash Forum u Abu Dhabiju ugostit će jedan vrlo atraktivan dvoboj

Darren Till i Robert Whittaker predvodit će UFC on ESPN 14 priredbu, a svoje mišljenje o njihovom susretu na Otoku Yas javno je podijelio dio UFC-ovih boraca.

Na korak smo do novog eventa na UFC-ovom Fight Islandu i velike borbe u srednjoj kategoriji. Noć sa subote na nedjelju mogla bi nam donijeti novog izazivača, a nekoliko profesionalnih MMA boraca i borkinja u razgovoru s BJPenn.com portalom prognoziralo je glavnu borbu večeri.

"Ovo je vrlo zanimljiv meč. Obojica su sjajni na nogama, ali prednost dajem Whittakeru. Zašto? Zbog svega što je prošao i zbog imena s kojima se borio. Bit će tijesno, ali mislim da Robert pobjeđuje", prognozirao je Jack Hermansson.

"Zanimljiva borba u kojoj mi se sviđaju oba sudionika, kao i njihovi stilovi. Ja nekako više naginjem Tillu jer je Whittaker u karijeri pretrpio dosta štete, prošao je čovjek nekoliko ratova... Ali bit će tijesno", rekao je Dan Ige.

"Teška borba, ali mislim da će Till pobijediti. Whittaker u meč ulazi nakon poraza nokautom, a to je uvijek teško jer onda neki borci počinju sumnjati u to mogu li primiti udarac. Možda neće htjeti toliko ulaziti u razmjene, stoga mislim da će Till biti uspješniji", prognozirao je Justin Jaynes.

"Whittaker. Presnažan je i smatram da se vraća pobjedničkim navikama", kratko će tim Elliott.

"Mislim da je Whittaker iskusniji kao borac srednje kategorije i da će ponovno pokrenuti stvari u svoju korist te upisati novu pobjedu", kazao je Khama Worthy.

"Bit će do dobra borba u kojoj prednost dajem Robertu Whittakeru. Darren Till je velik i snažan lik, ali Robert je tehnički potkovaniji i dugo je u ovoj igri. Iskustvo u srednjoj kategoriji će mu dati prednost", smatra Julian Erosa.

"Ljudi podcjenjuju Roberta Whittakera, kao da ne vole jednog dobrog lika. Bit će to sjajan meč u kojem mogu obojica pobijediti, ali ja ipak vjerujem da će to biti Whittaker", prognozirala je Kay Hansen.

A što vi mislite?

Popis borbi za UFC on ESPN 14:

Robert Whittaker vs. Darren Till

Mauricio Rua vs. Antonio Rogerio Nogueira

Fabricio Werdum vs. Alexander Gustafsson

Carla Esparza vs. Maria Rodriguez

Paul Craig vs. Gadzhimurad Antigulov

Alex Oliveira vs. Peter Sobotta

Khamzat Chimaev vs. Rhys McKee

Uvodne borbe:

Jai Herbert vs. Francisco Trinaldo

Nicolas Dalby vs. Jesse Ronson

Tom Aspinall vs. Jake Collier

Movsar Evloev vs. Mike Grundy

Tanner Boser vs. Raphael Pessoa

Bethe Correia vs. Pannie Kianzad

Ramazan Emeev vs. Niklas Stolze

Nathaniel Wood vs. John Castaneda

Linker
26. travanj 2024 19:05