UFC

Zhang odgovorila bijesnoj Jedrzejczyk: 'Nazovi Danu Whitea, ja te čekam!'

Weili Zhang i Joanna Jedrzejczyk
 screenshot/Youtube
Nakon bijesne prozivke koja joj je došla od strane Joanne Jedrzejczyk, UFC-ova prvakinja Weili Zhang vrlo je pristojno Poljakinji odgovorila. Navela je kako je spremna za njihovu borbu te da je sve na UFC-u i njegovim matchmakerima.

Joanna Jedrzejczyk u svojoj je posljednjoj borbi podsjetila na izvedbe iz vremena dok je bila UFC prvakinja i uvjerljivo je savladala Michelle Waterson. Sad čeka borbu za titulu protiv Weili Zhang, no već pomalo gubi strpljenje. Oporavak od ozljede zadobivene u borbi protiv Waterson je gotov i spremna je krenuti u trening. No, prije toga bi voljela imati ugovorenu borbu. Nešto o tome rekla je u razgovoru za South China Morning Post.

"Potpisala sam ugovor prije borbe protiv Michelle Waterson i znala sam da ću se nakon pobjede boriti za pojas. To je ono što mi slijedi i samo čekam datum te lokaciju. Nakon toga smo spremni za zabavu", rekla je Joanna, da bi se onda obratila izravno prvakinji: "Bilo gdje i bilo kada. Bangkok, Sri Lanka, Varšava, Toronto, meni to ne predstavlja apsolutno ništa. Nije mi važno, ja ću pronaći svoj put. Da moram putovati kanuom, došla bih do Kine i prebila ju."

Srećom po Joannu, gdje god se borba odvijala, kanu joj neće biti potreban budući da UFC dobro tretira svoje borce i borkinje. Ako se pita prvakinju, borba bi mogla na red doći vrlo brzo. To se lako zaključi iz njene objave na Instagramu, unutar koje je tagirala Poljakinju i napisala:

"Čini li se to ona jako bijesna? Ne brinite se, smirit će se. Ja sam spremna. Neka nazove mog menadžera ili Danu Whitea, spremna sam", napisala je Zhang.

Pretpostavlja se da bi njihova borba svoj datum mogla dobiti na prvoj PPV priredbi u idućoj godini, koju bi prema svemu sudeći trebao predvoditi Conor McGregor. No, dok UFC i Irac ne stave to na papir, sve ostalo je "na ledu" pa tako i borba koja bi svakako trebala pojačati program. Druga opcija je PPV priredba pripremljena za 8. veljače u čijoj bi glavnoj borbi trebali nastupiti Jon Jones i Dominick Reyes, no niti ta borba još uvijek nje službeno potvrđena.

Linker
19. travanj 2024 07:35