UFC

(VIDEO) Animirani hit: White uz pomoć Miočića odlazi po Khabiba u Rusiju

 screenshot/Mojahed Fudailat
Neizvjesnost oko cijele situacije s glavnom borbom UFC 249 priredbe za duhoviti pogled na sve iskoristio je već proslavljeni MMA animator, Mojahed Fudailat, koji je u svom najnovijem uratku pokušavao vizualizirati kako bi izgledao postupak drastičnog spašavanja priredbe od strane Dane Whitea.

Mojahed je spas priredbe zamislio tako da Dana White pokreće posebnu misiju odlaska po Khabiba u Rusiju. U tome mu je pomogao Stipe Miočić, ali i Tony Ferguson koji je ovdje prikazan kao pilot borbenog aviona kojim "specijalac" White odlazi u misiju spašavanja najočekivanije MMA priredbe posljednjih godina.

No, nije ostao bez problema niti u ovom pokušaju, pa čak niti nakon što je prizemljio u domovinu UFC-ovog prvaka lake kategorije.

U još jednom vrlo duhovitom prikazu pojavio se i neslavni trener Edmund Tarverdyan, u sebi već standardiziranoj ulozi policajca. No, je li Dana White uistinu uspio dovesti Khabiba i kakva je zapravo uloga Miočića u svemu tome, najbolje da pogledate sami. Dvije i pol minute jednog od najbolje prihvaćenih Mojahedovih uradaka u posljednje vrijeme. Još kad bi sve to bilo tako lako i izvedivo...

Linker
02. svibanj 2024 10:02