UFC

(VIDEO) Ferguson podsjeća Khabiba kako ga prije eventualnog revanša s McGregorom čeka najteži ispit u karijeri

Tony Ferguson
 screenshot/Youtube
Nakon što je Conor McGregor na UFC 246 priredbi upisao ekspresnu pobjedu nad Donaldom Cerroneom, predsjednik UFC-a Dana White ponio se poprilično neprofesionalno. Izjavio je kako revanš protiv Khabiba Nurmagomedova vidi kao savršenu iduću borbu za Conora, čime je apsolutno eliminirao činjenicu da Khabib prije toga ima možda i najtežu borbu u karijeri. Srećom, tu je njegov protivnik Tony Ferguson da sve na to podsjeti.

"Prije borbe s Khabibom, Conor je imao puno osobnih problema i ozljeda, opsjednut je s tim revanšom, zna da nije bio dobar. Khabib je još uvijek neporažen, govorimo o njegovom MMA naslijeđu... Nakon ovog večeras i s Khabibovom slavom nakon prve borbe s Conorom, to će biti meč kao Ali - Frazier. To je borba koju treba dogovoriti", izjavio je oduševljeni predsjednik UFC-a nakon što je njegov najdraži zaposlenik odradio povratak u velikom stilu.

Čini se kako mu nije bitno to što Khabib i njegov tim nemaju želju već sad dati McGregoru priliku, kao niti to da Khabib 19. travnja mora odraditi borbu koju MMA fanovi već dugo vremena čekaju, onu protiv jedinog borca jednako impresivnog kao on. To je naravno Tony Ferguson s kojim je Khabib okršaj ugovorio već po peti put. Do sada je svaki otkazivao dva puta i svi se nadaju da se niti kod jednog neće dogoditi treća nesreća.

Ferguson se za borbu priprema daleko od medija, a kao komunikaciju s fanovima koristi Instagram. Tamo je postavio sjajan najavni video kojim zapravo samo želi dati do znanja da je borba Nurmagomedova i McGregora daleko od ikakvih pregovora, barem ako UFC želi da ona bude za titulu. "El Cucuy" istu namjerava od 19. travnja imati u svom vlasništvu. Pogledajte video koji je postavio!

Linker
05. svibanj 2024 03:09