Regija

(VIDEO) GLORY uz prigodan video odao veliko priznanje Antoniju Plazibatu!

 Screenshot (YouTube, Glory)
Hrvatski kick-boksač Antonio Plazibat uživa u fantastičnim rezultatima koje ostvaruje u posljednje vrijeme, a kao nagrada za iste stiglo je i priznanje iz uglednog GLORY-ja koji ga je proglasio 'Najboljim novakom u 2019. godini'.

"Tri uzastopne pobjede i mjesto u TOP pet najboljih teškaša svijeta? Ne zvuči loše za novog tipa. Antonio Plazibat je 'Najbolji novak u 2019. godini'", osvanulo je na Instagramu slavne borilačke promocije.

26-godišnji Splićanin fantastično je iskoristio proteklu godinu i najbolji se mogući način predstavio na najvećoj pozornici.

Screenshot (Glory)
GLORY teškaška ljestvica

Plazibatov uspon u GLORY-ju započeo je 22. lipnja 2019. kada je u Parizu svladao domaćina Nordinea Mahieddinea. Potvrda kvalitete stigla je otprilike četiri mjeseca kasnije u sjajnom meču sa suparnikom iz Slovačke Tomasom Moznyjem, a najveća pobjeda svjetlo dana ugledala je u prosincu kada je u Nizozemskoj svladao velikog Jahfarra Wilnisa.

Spomenimo i kako su osim hrvatskog teškaša za ovu nagradu bila nominirana još tri borca (River Daz, Bruno Gazani i Ross Levine) te jedna borkinja (Bekah Irwin), a pobjednik se birao skupljanjem glasova preko GLORY-jevih službenih kanala.

Linker
07. travanj 2024 22:35