UFC

(VIDEO) Pogledajte brutalni nokaut zbog kojeg je Dan Hardy bijesno urlao na suca Herba Deana

Jai Herbert i Francisco Trinaldo
 Jeff Bottari / Zuffa LLC / AFP
Kontroverzni prekid razljutio je UFC-ovog komentatora koji se nakon meča obrušio na slavnog suca

Trebao je to biti brutalni 'walk-off' nokaut. Jai Herbert bespomoćno je ležao na podu, a Francisco Trinaldo stajao nad njim i pogledavao suca Herba Deana. Prekid se očekivao svake tisućinke, ali Dean nije reagirao...

Trinaldo, koji je htio gospodski postupiti, više nije imao izbora. Brazilski veteran uputio je još nekoliko teških udaraca u Herberta, a Dan Hardy urlao je sa svoje komentatorske pozicije.

"ZAUSTAVI BORBU, ZAUSTAVI BORBU", kako zbog pandemije koronavirusa gledatelji nisu prisustvovali UFC on ESPN 14 priredbi, tako se vrlo jasno i glasno, čak i na TV ekranima, moglo čuti umirovljenog borca iz Nottinghama, a danas uglednog analitičara i komentatora.

Dean je s kojom sekundom zakašnjenja dobio dodatnu potvrdu i uslijedio je prekid meča.

Trinaldo je upisao treću pobjedu u nizu, a engleski borac svoj prvi poraz nakon šest uzastopnih pobjeda izvan UFC-a.

U svakom slučaju, sadržajan je debi imao Herbert u Octagonu. Bio je to meč u kojem je do posljednje runde izgledao odlično protiv puno iskusnijeg i poznatijeg suparnika, ali, nažalost, njegova izvedba, kao i pobjeda Trinalda, pali su u drugi plan zbog kontroverzne situacije s kraja borbe.

"Ja radim svoj posao, a sada je na tebi da radiš svoj. Čovječe, pa moraš paziti na borce", prigovarao je Hardy Deanu nakon meča, a da je prekid stigao prekasno zaključio je i Paul Felder.

"Svaka čast Trinaldu. Mogao je odmah nasrnuti s udarcima, ali je vidio što se dogodilo i shvatio da je borba trebala biti zaustavljena", komentirao je UFC-ov borac.

Što vi mislite o Deanovoj reakciji?

Linker
19. travanj 2024 21:11