UFC

(VIDEO) Senzacionalni 'Sugar': Pogledajte povratnički nokaut nakon dvije godine, vrijedan 50.000 dolara bonusa

Sean O'Malley.
 screenshot
Borilački fanovi napokon su na UFC 248 priredbi dočekali povratak jednog od najvećih mladih MMA potencijala, 'Sugar' Seana O'Malleya, a on je svojim nokautom u borbi protiv Josea Quinoneza prezentirao zašto nam je svima toliko nedostajao.

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane suspenzijom zbog pozitivnog testa na marihuanu, ali i zbog raznih ozljeda, 25-godišnji Sean O'Malley dočekao je povratak. Svoju 11 profesionalnu borbu obilježio je 11. pobjedom i to nokautom, sedmim u karijeri. Jose Quinonez bio je u najavama sve samo ne lagan protivnik, no "Sugar" je pokazao kako je njegov "hype" stvaran.

Vrlo dinamičnu borbu završio je nakon nešto više od dvije minute, putem nekoliko sjajnih kombinacija. Jednostavno, nakon što je Meksikanca prvi put uzdrmao, više nije imao namjeru stati te je završio posao na najbolji mogući način. Kako je to napravio, možete vidjeti u videu ispod odlomka.

O' Malley je za ovaj nokaut zaradio i 50.000 bonusa za najbolji izvedbu UFC 248 priredbe, a s istim takvim priznanjem pridružio mu se Beneil Dariush. Borba večeri nije bila upitna. Za nju su istom svotom nagrađene Weili Zhang i Joanna Jedrzejczyk.

Linker
03. svibanj 2024 22:19