UFC

Trener Seana O‘Malleyja uzvratio Pantoji: ‘Sean te poslao na tlo udarcem u jetru, to se dogodilo u prvoj minuti sparinga‘

Sean O‘Malley

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Prvak UFC-ove muha kategorije i prvak bantam kategorije imaju različite verzije priče o njihovom sparingu

Alexandre Pantoja i Sean O‘Malley u više navrata spominjali su međusobni sparing koji su odradili prije nekoliko dana. Navodno postoji snimka tog sparinga, a prvak UFC-ove muha kategorije (Pantoja) pozivao je O‘Malleyja da objavi snimku tog sparinga kako bi fanovi jasno vidjeli što se dogodilo.

Prema navodima Brazilca, Sean O‘Malley je ugušen i izdominiran na sparingu, ali Sean ima drukčiju verziju priče. Prvak bantam kategorije navodio je kako je Pantoja završio nokautiran tijekom sparinga, ali još prošle godine prepričao je detaljnu verziju priče.

‘‘Zar je on zaboravio kako se to odvilo? Da, ugušio me u trećoj rundi sparinga. Ali čovječe, ja sam tada bio na 1-0 ili 2-0 omjeru kao profesionalni borac. On je završio s ‘Ultimate Fighter‘ showom i spremao se za UFC debi, bio je dva tjedna udaljen od UFC debija. Ja sam pušio travu noć prije i nisam očekivao da će se on i Henry Cejudo pojaviti u dvorani i odabrati mene da odradimo dvije runde.

Dakle, morao sam sparirati s tim tipom dvije runde zaredom. Nisam bio u kampu i nisam bio u formi. Prvu rundu sam ga završio i bili su strašno ljuti. Nakon toga smo ponovno sparirali, ali ja sam u potpunosti bio umoran nakon što sam ga prebijao prvu rundu. Henry je vikao kako žele tri runde. Ja sam bio mrtav umoran i Pantoja me ugušio u trećoj rundi. Mislim da se to dogodilo 2015. godine, negdje u tom periodu.‘‘, rekao je O‘Malley.

S obzirom da je Pantoja ususret svom ovotjednom nastupu ponovno progovorio o tom sparingu i nastavio je navoditi kako je izdominirao Seana, sada se oglasio i Tim Welch, dugogodišnji trener Seana O‘Malleyja.

‘‘Nismo uopće bili u trening kampu. Došli smo na sparing kako bismo odradili par rundi, a Henry (Cejudo) pitao nas je da spariramo s tim tipom (Pantojom). Sean je pristao, sparirali su prvu rundu i Sean ga je u prvoj minuti poslao na tlo. Nisam siguran je li Sean bio profesionalni borac u to doba ili je tek započeo karijeru.

Sean ga je pogodio u jetru i poslao ga je na tlo. Pantoja je morao stati i uzeti vremena za oporavak. Postoji video svega toga. Nikad nije objavljen, ali Sean ga je poslao na tlo.‘‘, objasnio je Welch.

Dojam je kako će jednostavno netko morati pustiti snimku, jer očito da se priče razilaze.

Linker
10. svibanj 2024 23:01