UFC

(VIDEO) Stipe Miočić otkrio što radi u izolaciji radi koronavirusa: 'Pokušavamo se pametno ponašati..'

Stipe Miočić postao maneken za kavu
 Screenshot
UFC prvak Stipe Miočić u ovom trenutku uopće ne razmišlja o "rubber" dvoboju s bivšim prvakom Danielom Cormierom. Stipe se zatvorio u karantenu sa svojom malom obitelji i pokušava se kloniti epidemije koronavirusa.

Gostujući u emisiji "Catching up with Megan Olivi", Miočić je otkrio kako provodi dane u izolaciji u svojoj kući u Clevelandu.

"Iskreno, odlično smo. Pokušavamo biti socijalno distancirani od ostalih. U zadnjih tjedan-dva smo možda dva puta bili po namjernice. Inače smo izolirani, pokušavamo se pametno ponašati. Par puta smo se prošetali, ali nikoga nije bilo pored nas", otkriva Stipe.

S obzirom na situaciju s globalnom pandemijom, Miočić otkiva i kakva je situacija na njegovom drugom poslu - onom medicinskog tehničara u vatrogasnoj postaji...

"Da, radio sam prije tjedan i pol. Takav je bio raspored. Tek se moram vratiti na posao u ponedjeljak. Ali poduzeli smo sve mjere za sigurnost. Imamo naočale, maske, uvijek ionako nosimo rukavice... Iz centrale nam uvijek javljaju što se događa, imaju li ljudi kod kojih idemo simptome gripe, pazimo se", odgovara američko-hrvatski borac i dodaje:

"Sve je do sada bilo slično kao i ranije, ali sada ovaj tjedan očekujemo da će se stvari brže razvijati. Bit će teže jer inkubacija traje oko dva tjedna. Za sada se u Ohiju bolest relativno sporo razvijala, zadnjih par dana se stvar ubrzala. Mislim da imamo 168 slučajeva i nažalost jednu smrt. Tragično je, ali bolje nego u drugim državama."

Kako krati dane?

"Pokušavam trenirati, ostati fokusiran i u formi. Trčim, vozim bicikl i slično. Teško je jer je dvorana zatvorena. Škola je zatvorena, sve je zatvoreno osim trgovina za hranu. Dobra stvar je da lokalni restorani imaju dostavu. Ne naručujemo svaku večer, ali povremeno. Njima ide posao", objašnjava Miočić i dodaje da uglavnog preko dana igra kompjutorske igrice i sa suprugom gleda serije i filmove na Netflixu.

Čitav intervju pogledajte u nastavku:

View this post on Instagram

@MeganOlivi catches up with @StipeMiocic.

A post shared by ufc (@ufc) on

Linker
05. svibanj 2024 05:50