K1 i Boks

(VIDEO) Usyk i Chisora imaju jedan vrlo neobičan način 'trash talka'

Oleksandr Usyk i Dereck Chisora
 screenshot/YouTube
Oleksandr Usyk i Dereck Chisora očito su se i prije svog boksačkog ogleda odlučili dobro zabaviti

31. listopada će Oleksandr Usyk i Dereck Chisora napokon ući u ring te bi trebali, prema svemu sudeći, ponuditi vrlo zabavan i uzbudljiv boksački meč. No, čini se kako se ovaj dvojac odlučio zabaviti već i prije toga.

Nakon što im je meč već jednom bio ugovoren te su tim putem zabavili sve prisutne na konferenciji za medije, Usyk i Chisora su nakon otkazivanja istog nastaviti trenirati i čekati. Kako se počeo približavati novi datum, tako su krenula i prozivanja, ako tako možemo nazvati snimke kakve je prvo Usyk počeo objavljivati na društvenim mrežama i drugim kanalima.

Usyk je ovime dobro nasmijao fanove, posebno s "Dereck, I'm Run", a nakon nekog vremena je napokon odgovorio i njegov protivnik. "Delboy" nije mogao sakriti osmjeh s lica, ali je poručio Usyku da ga pusti na miru.

Kako je, kao što je gore navedeno, ovih dana meč napokon dobio svoj datum održavanja, iz Matchroom Boxinga su ovaj "trash talk", u malo širem obliku, odlučili iskoristiti za promociju meča. Kad im već boksači daju materijal, zašto ne?

Usyk je pred meč veliki favorit. Zapravo, malo tko daje šansu Chisori, iskusnom boksaču koji je već prošao kroz puno ratova. Ali, to ne smeta fanovima koji se vesele ovom ogledu. Uostalom, obojica su vrlo zabavni, kako u ringu, tako i izvan njega. Upravo zbog toga, na dnu teksta podijelili smo još jedan video s pet minuta klasičnog Oleksandra Usyka. Pogledajte.

Linker
30. travanj 2024 23:02