UFC

White ne prihvaća Conorove ultimatume: 'Dobio je datum, na njemu je da uzme li ostavi'

Dana White
 screenshot/YouTube
Conor McGregor neće dobiti prilku ove se godine boriti u UFC-ovom Octagonu

Svi fanovi koji su se nadali ove godine u akciji vidjeti Conora McGregora mogli biti ostati razočarani nakon posljednjih informacija iz Abu Dhabija. Naime, UFC nema namjeru prihvatiti zahtjev svoje najveće zvijezde da se protiv Dustina Poiriera bori na nekoj od preostalih ovogodišnjih PPV priredbi. Tako oko te borbe još uvijek ništa nije riješeno, budući da niti jedna strane ne želi pristati na prijedloge druge.

U puno toga promijenio se međusobni odnos McGregora i UFC-a, odnosno Dane Whitea. Činilo se ranije kako je predsjednik promocije spreman Ircu ispuniti svaku želju, ali to očito više nije ni približno tako.

"Ponudili smo mu borbu, imali smo datum za njega. To nije bio ovogodišnji datum jer za ovu godinu smo sve posložili, imamo prvake koji će braniti svoje titule. On se želi boriti protiv Dustina Poiriera. Otišli smo kod ESPN-a i riješili smo mu datum. Dobio je 23. siječnja. Na njemu je da uzme ili ostavi", rekao je White na Fight Islandu tijekom konferencije za medije.

White smatra kako Conor nema pravo odjednom se pojaviti i pokušavati im uskočiti u već osmišljeni raspored. Pa čak niti kad je isti doživio neke promjene i probleme, radi otkazivanja nekih prvaka ili izazivača.

"Ne ide to tako, on je sam propustio ovu godinu, bio je umirovljen. Ima li nekoga da se s tim ne slaže? Smatra li netko da nije bio u mirovini? Prolazimo kroz ludu godinu pandemije i susreli smo se s puno izazova. Imali smo jako puno toga za odraditi da bi nam sve prošlo onako kako treba. Uspjeli smo u tome i posložili smo cijeli raspored. Borci su mu se prilagodili i krenuli su trenirati za svoje borbe. Conor se onda vratio i želi se boriti protiv Dustina pa smo mu riješili datum. To je 23. siječnja", objasnio je White kako stvari stoje.

McGregor je priznao kako borbu protiv Poiriera želi iskoristiti za što bolju pripremu za boksački meč protiv Mannyja Pacquiaoa, koji bi prema svemu sudeći trebao odraditi iduće godine.

Linker
05. svibanj 2024 03:48