UFC

White smatra da smo trebali dobiti novog prvaka! 'Vlastita djeca me teroriziraju da se radi o namještenom meču!'

 Screenshot (YouTube)
Dana White jedan je od onih koji smatraju da je Dominick Reyes napravio više od Jona Jonesa te da smo samim time u Houstonu trebali dobiti novog vladara poluteške kategorije.

Puno je reakcija izazvalo bodovanje u glavnom meču UFC 247 priredbe. Trojica sudaca procijenila su kako je Jones bio bolji od svog izazivača (48-47, 48-47 i 49-46), ali puno je i onih koji se s njima ne slažu.

Jedan od takvih je izgleda i predsjednik UFC-a Dana White koji je zapravo meč vidio na isti način kao poraženi izazivač.

"Bodovanje je bilo u totalnom kaosu. Na ulasku u posljednju rundu imao sam 3-1 za Dominicka. Pa čak me i vlastita djeca teroriziraju da se radi o namještenom meču. 'Tata, pa kako se ovo dogodilo? Reyes je pobijedio', govore mi. Ali popis se nastavlja i mnogi mi se javljaju. No nije sad neka situacija gdje se naveliko govori o krađi ili čemu god. Ima svakakvih mišljenja. Ali u konačnici, koga briga? Mi nismo suci, a na njima je da donesu odluku", rekao je White na press konferenciji.

"Neki su imali 2-2 prije pete runde, a bivši 'matchmaker' Joe Silva je borbu presudio kao neodlučenu", dodao je White u razgovoru za ESPN.

Reyes je do ovog dvoboja u čak devet od 13 svojih profesionalnih mečeva zaustavljao suparnike u prvoj rundi i White smatra da je zaslužio novu priliku protiv Jonesa.

"Reyes bi nokautirao sve svoje prijašnje protivnike s udarcima koji su pogodili Jonesa. Zaslužuje li revanš? Da, ali vidjet ćemo što će se dogoditi", zaključio je predsjednik UFC-a.

Linker
27. travanj 2024 09:16