UFC

Zaprepašteni Cormier u prijenosu otkrio kako se nikad ne bi borio protiv Ngannoua

Daniel Cormier
 screenshot
Daniel Cormier bio je jedan od tri službena komentatora UFC 249 priredbe, a posebno ga je zanimljivo bilo popratiti nakon impresivne pobjede Francisa Ngannoua. DC je ostao zaprepaštenim onim što je vidio te je rekao kako je Kamerunac borac protiv kojeg nema namjeru ući u kavez.

Joe Rogan, Jon Anik i Daniel Cormier, trojac koji je odradio posao komentatora UFC 249 priredbe, nije se mogao suzdržati od glasnih usklika oduševljanja nakon nove impresivne pobjede Francisa Ngannoua. Onaj kojeg se ipak najmanje čulo bio je Daniel Cormier, budući da je bivši UFC-ov prvak poluteške i teške kategorije ostao bez teksta nakon onoga što je vidio.

Kao jedini od trojca koji ima iskustvo borbe u Octagonu, Cormier je itekako svjestan što udarci mogu napraviti, posebno poput onih kakve je spreman isporučiti "Predator". I upravo zbog toga mu nije cilj tako što osjetiti na svojoj koži. Zapravo, sam je odmah u prijenosu priznao da se ne bi nikad borio protiv Francisa Ngannoua, no ne možemo zaključiti je li mislio to ozbiljno ili ne.

To nije prvi put da je Cormier rekao tako nešto. Sličnih je izjava imao već dok se pripremala prva borba Stipe Miočića protiv zastrašujućeg Kamerunca.

screenshot
Daniel Cormier

41-godišnji Cormier u karijeri namjerava odraditi još samo jednu borbu. To bi bila treća borba protiv Stipe Miočića, nakon koje je najavio umiroviti se kao prvak. No, ako se Stipe Miočić ne bude uskoro mogao boriti, postoji mogućnost da ostane bez pojasa. Tada bi se Cormier, ako želi otići kao prvak, morao boriti protiv Ngannoua kojem više nitko ne može uskratiti napad na titulu. Nadamo se da do toga neće doći, no ako dođe, bit će zanimljivo vidjeti hoće li mu se stav tim putem promijeniti.1

Linker
26. travanj 2024 07:34