UFC

Cormier o Pereirinim šansama u teškoj kategoriji: ‘Nije nemoguće, ali ova dva borca bi mu stvorila velike probleme‘

Alex Poatan Pereira 

 Leandro Bernardes/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Od samih početaka u UFC-u, Pereiri se prognozira da će ga prvi hrvač zaustaviti, no to se još nije dogodilo

Jako velik uspjeh u jako kratkom vremenu ostvario je trenutni UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Alex Pereira. Nedavno je na UFC 300 priredbi imao svoju prvu obranu titule u spomenutoj kategoriji, nakon čega su se uvelike počeli javljati oni koji ga žele gledati i u teškoj kategoriji.

Nije tajna da su Pereiru cijelo vrijeme mnogi otpisivali, a Daniel Cormier je priznao kako je u prošlosti i on bio jedan od njih. Kako god, jučer je rekao kako smatra da Pereira može biti uspješan i u teškoj kategoriji:

‘‘On može biti uspješan u teškoj kategoriji. Mislim da može učiniti što god poželi. Ja sam se u prošlosti kladio protiv njega. U prošlosti sam govorio da ne može učiniti ništa. Mislim da mi je Alex Pereira svaki puta iznova dokazivao da može što god poželi. Svaki izazov ima izazove, svaka velika stvar će biti i teška‘‘, rekao je Cormier za MMA Junkie Radio.

‘‘On bi u teškoj imao problema. Ima problema i u poluteškoj. Kada dođe u tešku kategoriju, čekaju ga likovi poput Toma Aspinalla i Curtisa Blaydesa – tipovi koji mu mogu stvoriti ogromne probleme zbog veličine i hrvačkih sposobnosti. No, nije nemoguće. Misliti da Alex ne može uspjeti bi bila velika greška‘‘, pojasnio je.

Od samih početaka u UFC-u, Pereiri se prognozira da će ga prvi hrvač zaustaviti. To se još nije dogodilo, doduše, Aspinall i Blaydes bi uistinu bili veliki problem za Pereiru. No, kako je i Cormier rekao, Pereiru se nikada ne smije otpisati jer uvijek pronađe način kako da pobijedi.

Linker
10. svibanj 2024 10:53