SVI MEČEVI S KSW-A 51 U PONUDI

Kladionice nude i meč Delija vs. Stojnić, provjerite tko je u prednosti u jedinom balkanskom obračunu u Areni

Online kladionice su upotpunile ponudu parova za KSW 51, koji se 9. studenog održava u Areni Zagreb. Sada su u njihovoj ponudi svi mečevi s popisa borbi uključujući i one za koji to nije bio slučaj do sada.

Da ne ponavljamo koeficijente za mečeve koje smo ranije analizirali samo ćemo ukazati da dosadašnju ponudu možete provjeriti na ovom LINK-u. Sada su dodani i mečevi Delija vs. Stojnić, Krušič vs. Przybysz, Janičić vs. Szymanski i Rakas vs. Kaszubowski.

U jedinom regionalnom dvoboju dubrovački teškaš Ante Delija je priličan favorit u očima "bookmakera". Kvota na njegovo slavlje iznosi 1.45, dok je koeficijent na autsajdera Stojnića oko 2.85. Ovo će biti povratnički meč za bivšeg UFC borca, koji se nije natjecao više od tri godine. Delija trenutačno boravi u Las Vegasu gdje se održava završnica PFL turnira u teškoj kategoriji. On je zamjena u slučaju da se netko od boraca koji su i dalje u ždrijebu (uključujući i Ishiija) eventualno ozlijedi.

Debitant u KSW-u, hrvatski borac Aleksandar Rakas, je priličan autsajder u meču protiv Poljaka Kaszubowskog. Ukoliko se želite kladiti na njegovo slavlje, dobit ćete kvotu čak preko 4.00 u nekim kladionicama, dok je koeficijent na pobljedu njegovog protivnika tek 1.24. Kaszubowski je ujedno i najveći favorit na popisu borbi.

U meču Krušič vs. Przybysz favorit je poljski borac, dok je uloga "underdoga" pripala jedinom Slovencu na popisu borbi. Ako planirate staviti nešto novca na iznenađenje, onda ćete u ponudi dobiti kvotu od 2.30, dok je ona na slavlje Przybysza 1.55. I na kraju valja spomenuti Crnogorca Miloša Janičića koji je u ponudi kladionica potpuno poravnat sa svojim protivnikom. Trenutačno na obojicu možete dobiti 1.90 što znači da im "bookmakeri" daju jednake izgledena papiru.

Ante Delija vs. Denis Stojnić 1.45 - 2.85
Lemmy Krušič vs. Sebastian Przybysz 1.55 - 2.30
Aleksandar Rakas vs. Krystian Kaszubowski 4.10 - 1.24
Miloš Janičić vs. Roman Szymanski 1.90 - 1.90

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 14:22