Ostalo

I bivši UFC prvak ponudio pomoć Zuckerbergu: ‘Učinit ću te spremnim da vratiš tu raketu natrag na Muska‘

Deiveson Figueiredo

 LEANDRO BERNARDES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
‘Zuck računa na mene da ga pripremim za ovaj izazov‘, zaključio je Figueiredo

Priča oko potencijalnog meča između Elona Muska i Marka Zuckerberga svakim se danom sve više zahuktava. Interes za pripremanjem nekog od dvojice milijardera za međusobni okršaj, već su iskazali George St-Pierre i Jon Jones, a trendu se sada pridružio i Deiveson Figueiredo.

Bivši UFC-ov prvak u muha kategoriji "odabrao je stranu" i opredijelio se za, figurativno rečeno, tim Zuckerberg. Brazilski borac na Instagramu je poslao direktnu poruku 39-godišnjem milijarderu, a koja je glasila ovako:

"Bok, prijatelju. Hvala ti što pratiš moj rad ovdje na Instagramu. Pratim tvoje treninge, imaš snažne ruke".

Nedugo potom, od osnivača Facebooka stigao je i odgovor: "Hvala ti, prvače! Veselim se tvojoj sljedećoj borbi, nadam se da će to biti u siječnju u Brazilu".

Figueiredo je bio toliko oduševljen i ponesen Zuckerbergovim odgovorom da je korespondenciju objavio na svojim društvenim mrežama uz tekst:

"Zuck računa na mene da ga pripremim za ovaj izazov. Borba s Marajoarom će ti pomoći. Učinit ću te spremnim da vratiš tu raketu natrag na Elona Muska. Reci mi mjesto i vrijeme i doći ću".

Ponude, dakle, sijevaju sa svih strana. Hoće li Musk i Zuckerberg doista surađivati s nekim od UFC-ovih zvijezdi i hoće li, u konačnici, uopće doći do njihovog meča - tek treba vidjeti.

Linker
26. travanj 2024 17:27