Ostalo

Jason 'Mayhem' Miller ponovno radi probleme: Uhićen zbog provale i krađe

Jason Miller
 screenshot
Tek što smo mislili kako se smirio, Jason 'Mayhem' Miller upao je u nove zakonske probleme

Nekadašnja MMA zvijezda, 39-godišnji Jason Miller, nikako ne može izaći na kraj sa svojom naravi. Nakon završetka borilačke karijere, ali već i tijekom njenih posljednih godina, Miller je konstantno u zakonskim problema, a čak je i neko vrijeme proveo u zatvoru. Tek što je počeo ostavljati dojam kako svoj život dovodi u red, potvrdilo se kako ipak nije tako.

Naime, dok se nalazi pod uvjetnom kaznom koja mu je određena radi obiteljskog nasilja, Miller je u Kaliforniji priveden zbog dva krivična djela. Radi se o provali u kuću te krađi automobila. Miller je priveden i nalazi se u pritvoru bez mogućnosti jamčevine. Tamo će biti sve do 2. rujna, kad bi trebao izaći pred sud.

Budući da se nalazi pod uvjetnom kaznom, ako mu se dokaže krivnja bi Miller trebao još jednom završiti iza rešetaka. Riječ je o godini i tri mjeseca koju će sad vjerojatno trebati odslužiti. Naravno, postoji mogućnost da mu se još nešto pridoda zbog ovog novog djela.

Miller je svojevremeno bio vrlo popularan borac među MMA fanovima, velikim dijelom i kao voditelj emisije "Bully Beatdown". Borio se za titulu Dream prvaka, a značajne nastupe upisao je i u Strikeforceu. 2011. godine postao je dio UFC-a, a odmah je odradio ulogu trenera u 14. sezoni Ultimate Fightera. Borbu trenera izgubio je od Michaela Bispinga, a UFC mu je uručio otkaz godinu kasnije, nakon poraza od CB-ja Dollawaya. Nakon toga je odradio još jednu borbu, 2016. godine u talijanskom Venatoru. Na tu borbu došao je deset kilograma pretežak, a onda je još doživio poraz. Karijeru je završio s 28 pobjeda i deset poraza, nakon čega je ostao često na stranicama borilačkih portala, no više ne zbog sportskih razloga, nego većinom ovakvih kakav je i ovaj današnji.

Linker
30. travanj 2024 15:28