Ostalo

Masvidal se prisjetio brutalne tučnjave u Kini: ‘Tip mi se unio u lice, a onda je eksplodirala bomba...‘

Jorge Masvidal

 USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
‘Gambred‘ je Arielu Helwaniju ispričao detalje okršaja u toaletu jednog kineskog noćnog kluba

Osim po borbama unutar oktogona, Jorge Masvidal poznat je i po svojim brojnim okršajima izvan sportskih borilišta, a znaju to dobro Leon Edwards, Colby Covington, ali i brojni pojedinci koji su s njim odmjerili snage na ulicama i dvorištima Miamija - ali i ne samo Miamija. "Gamebred" je, naime, u svom posljednjem medijskom istupu ispričao detalje tučnjave u kojoj je sudjelovao, i to ni manje, ni više, nego u Kini.

Gostujući u MMA Houru u srijedu, Masvidal je bio upitan o tome koje je najčudnije mjesto na kojem se potukao, a njegovoj dogovor je glasio ovako:

"Definitivno, javni toalet. U jednom sam napadnut, a tri tipa koji su me napali, nisu bili najpametniji... Bio sam u Kini, a oni su bili tri slučajna Europljanina. Bio sam u toaletu, tada sam imao lijep lanac i čekao sam u redu da operem ruke. Oni su bili iza mene i netko od njih je prstima podigao moj lanac, okrenuo se svom prijatelju i počeo govoriti nešto na jeziku koji nisam razumio. Vrlo pristojno sam se okrenuo i rekao: ‘Hej, opusti se, brate...sve je u redu‘ i krenuo naprijed, ali me on doslovno hvatao za lanac. Gledao sam se u odrazu u zrcalu, a tip podigne moj lanac kao se**nja i nešto mi kaže jezikom koji je govorio, a kad sam se okrenuo, unio mi se u lice i onda, kao da je eksplodirala bomba..."

Kako su se stvari razvijale u nastavku, vrlo vjerojatno pretpostavljate i sami.

"Je**no sam nokautirao i njega i njegova dva prijatelja. Frajer mi se unio u lice, rekao sam mu da odstupi, nije me razumio, prišao je bliže i - bum - bio je na podu. Njegovi prijatelji su jurnuli na mene, što ću? Sve u kupaonici", rekao je 38-godišnjak i dodao da su napadači "imali neku veličinu" ali da su bili pijani i očito nisu znali tko je on. Nije precizirao kada se točno ova situacija dogodila, ali je spomenuo da se odvila u toaletu noćnog kluba u kojeg je UFC doveo i nekoliko drugih boraca. S obzirom na to, mogli bismo pretpostaviti da se radilo o zabavi organiziranoj nakon UFC Fight Night 157 "eventa" (Andrade vs. Zhang), koji se održao krajem kolovoza 2019. u kineskom Shenzhenu.

"Oprao sam ruke nakon što sam završio s njima i otišao u dio u kojem smo se družili, a tip koji je bio zadužen za grupu mi dođe i kaže: ‘Hej, vidi ovo vani, policajci su na putu jer je dojavljeno da je netko pretučen u toaletu. U Kini, ako odete u zatvor, ne vidite suca, niti dobijete jamčevinu. Kriv ili ne, bit ćeš tamo barem deset dana ako te uhite. Nisam htio riskirati, pa sam jednostavno otišao", istaknuo je bivši UFC-ov borac, pa zaključio

"Htio sam se dobro zabaviti, a onda se ovo dogodilo. Nakon toga sam samo ušao u taksi, vratio se u svoj hotel i visio u predvorju".

U hotelu, nasreću, nitko nije bio dovoljno lud ili pijan da nasrne na Masvidala...

Linker
01. svibanj 2024 05:18