Ostalo

PFL-ov komentator ima ideju: ‘PFL treba potpisati Derricka Lewisa i organizirati revanš s Ngannouom‘

Francis Ngannou vs. Derrick Lewis

 Sam Wasson/Getty images/Profimedia
Tko zna, ukoliko PFL ponudi bolji novac Lewisu, možda ga uspiju dovesti u svoje redove i organizirati revanš protiv Ngannoua

Fanovima je proteklog vikenda uho zaparala izjava Derricka Lewisa da je sada ‘‘free agent‘‘, odnosno da mu je ugovor s UFC-om istekao i da se nada kako će mu ga organizacija produžiti. Bilo je to nakon ekspresne pobjede nad de Limom, tako da nema sumnje da će najjača promocija željeti zadržati ‘‘Crnu zvijer‘‘ u svojim redovima.

Međutim, PFL-ov komentator i bivši UFC borac, Kenny Florian smatra kako bi dobra ideja bila da sada PFL potpiše Lewisa, te, pogađate, organizira revanš protiv Francisa Ngannoua pod svojom zastavom:

‘‘Derrick Lewis je jedan od najsimpatičnijih tipova u UFC-u. Bilo je lijepo vidjeti da je došao do pobjede nokautom u svojoj posljednjoj borbi po ugovoru s UFC-om, čega također nisam bio svjestan. Mislim da je to također iznenadilo jako puno ljudi, ali tako se to radi kada ste u nizu poraza‘‘, rekao je Florian za MMA Junkie.

‘‘Imati nekoga kao što je Derrick Lewis u PFL-u bi bilo ogromno. Ovo je jako lijepo vrijeme za biti fan MMA-a. Isto tako je lijepo vrijeme za biti MMA borac zato što sada imate više opcija, mislim da bi to bilo ogromno. Derrick Lewis ima zanimljivu osobnost i zabavan je za gledati, sigurno bi bio zanimljiv za PFL zbog Ngannoua‘‘, dodao je.

Tko zna, ukoliko PFL ponudi bolji novac Lewisu, možda ga uspiju dovesti u svoje redove i organizirati revanš protiv Ngannoua. No, Lewis je rekao da još uvijek ima sportske ambicije napasti titulu u najjačoj promociji, tako da će to vjerojatno na kraju i presuditi.

Linker
22. travanj 2024 11:37