UFC

PFL potpisao svjetsku boksačku prvakinju i jednu od najvećih boksačica današnjice! Nastupat će u ‘superfight‘ diviziji

Amanda Serrano

 IAN HODGSON/PA IMAGES/PROFIMEDIA Ian Hodgson/pa Images/profimedia
Serrano nije strankinja ni u MMA-u jer je i tamo odradila do sada tri meča, a slavila je dva puta

Izgleda da PFL ima ozbiljne planove sa ‘‘superfight‘‘ PPV kategorijom, a cijeli koncept je većini postao poznat nakon što je Francis Ngannou potpisao za PFL i najavio da se neće boriti u turnirima nego upravo u toj ‘‘superfight‘‘ kategoriji. Osim Ngannoua, tamo bi se trebao naći i Jake Paul, a od jučer i jedna od najvećih zvijezda ženskoga boksa.

Radi se, dakako, o Amandi Serrano. Iz organizacije su sinoć potvrdili da su potpisali jednu od najboljih boksačica svijeta, a poznato je da će se i ona boriti u famoznoj ‘‘superfight‘‘ diviziji. Iako datum debija i protivnica nisu poznati, za očekivati je da to neće biti ove godine jer bi ta ‘‘superfight‘‘ divizija trebala startati od iduće.

Što se tiče Serrano, ona je trenutno prvakinja prema WBA, WBC, IBF, IBO, WBO i The Ring u perolakoj kategoriji, a drži omjer od 44 pobjede, 2 poraza i 1 neriješen meč. Prošle godine je bila dionicom jednog od najvećih ženskih boksačkih mečeva u povijesti, a radilo se naravno o onome protiv Katie Taylor u Madison Square Gardenu za titule u lakoj kategoriji, a Serrano je izgubila podijeljenom odlukom sudaca.

Serrano nije strankinja ni u MMA-u jer je i tamo odradila do sada tri meča, a slavila je dva puta. Ovo djeluje kao dosta dobar potez od strane PFL-a, a vrijeme će pokazati je li i bio.

Linker
30. travanj 2024 07:46