Ostalo

(VIDEO) Boksač u kinu brutalno prebio tipa koji je udarao ženu: ‘On je zlostavljač, morao sam ga zaustaviti‘

Antonio Barrul

 Screenshot/X (Tribuna Digital 7)
Antonio Barrul zapamtit će ovaj odlazak u kino, kao i nepoznati nasilnik kojeg je neutralizirao

Antonio Barrul, šesterostruki boksački prvak Španjolske koji je početkom ožujka prošle godine zaplovio profesionalnim vodama i upisao pet pobjeda u jednako toliko mečeva, prošlog je vikenda odveo svoje troje djece u kino kako bi zajedno pogledali "The Garfield Movie". Trebalo je to biti jedno lijepo obiteljsko druženje sve dok 25-godišnji boksač nije uočio muškarca koji udara svoju suprugu i drugu djevojku.

Na videozapisu koji kruži društvenim mrežama vidi se kako Barrul silazi pred platno i upozorava nepoznatog muškarca da prestane s agresivnim ponašanjem, na što mu ovaj uzvraća glasnim uvredama i prozivkama. Boksač u jednom trenutku krene prema sjedalima, no ponovno se vrati pred platno i uđe u žestoku raspravu s nasilnikom, a onda i izgubi živce te uđe s njim u fizički obračun. Barrulova boksačka vještina brzo je došla do izražaja budući da je spomenutog muškarca zasuo serijom od tridesetak udaraca uslijed čega je ovaj završio ležeći na podu, a do kraja snimke se više nije dizao. Kako je cijela situacija izgledala, pogledajte u videozapisu koji slijedi.

"Nije me tužio, vjerojatno nije iz Leóna jer poznajem sve ovdje i svi se međusobno poštujemo. Udario je ženu i djevojku. Prijetio mi je i smatram da me natjerao na ovo iako ne opravdavam nasilje", rekao je Barrul za španjolske medije pa zaključio: "Znam da nasilje nikada nije rješenje. Žao mi je što se to dogodilo, imam djecu i stvarno me boli, ali bio je zlostavljač i morao sam ga zaustaviti.

Linker
09. svibanj 2024 21:23