Ostalo

(VIDEO) Pogledajte najbolje trenutke Bellatora iz Izraela, uključujući teški poraz Kharitonova

Vassell vs. Kharitonov
 screenshot
Bellator je proteklog tjedna, u vrlo čudnim okolnostima, održao svoju 234. priredbu. U glavnoj borbi programa, Linton Vassell prekidom je savladao Sergeija Kharitonova, time ga udaljivši od eventualnog napada na titulu, a preostali pobjednici s glavnog programa bili su otac i sin Gozali, Sidney Outlaw i Austin Vanderford.

Bellator je u Tel Avivu održao priredbu u četvrtak navečer po lokalnom vremenu i samim time su napravili jednu vrlo zanimljivu situaciju. Naime, "tape delay" je bio očekivan, kao u svim Bellatorovim posjetima Europi ili Aziji, no ovog puta su priredbu emitirali dan i pol kasnije, odnosno u noći između petka i subote. Sve do tada rezultati nisu bili javno poznati, odnosno niti jedan veći MMA portal nije ih objavio, a isto tako se čekalo i na kompilaciju najboljih trenutaka.

Ona je tijekom vikenda ipak izašla, a unutar nje možemo vidjeti na koji je način Linton Vassell prekinuo svoj niz od tri poraza, automatski time eliminiravši svog protivnika Sergeia Kharitonova iz priče o idućem teškaškom izazivaču. On je popularnog Rusa srušio na pod i tamo ga završio kanonadom udaraca. Svoju najveću pobjedu karijere ostvario je i Sidney Outlaw koji je bio bolji od Rogera Huerte. Pobjede prekidima upisali su sin i otac Gozali, a 46-godišnji Haim se nakon te pobjede umirovio. Glavni program otvoren je pobjedom "Gospodina VanZant", Austina Vanderforda, koji je nakon tog uspjeha i dalje neporažen.

Spomenute najbolje trenutke pogledajte ispod teksta.

Linker
04. svibanj 2024 22:00