Ostalo

(VIDEO) Rizinov borac šokirao na ceremonijalnom vaganju: Japanac se potpuno gol sučelio s protivnikom

Johnny Case vs. Nobumitsu Osawa

 Twitter (mmamania)
Nobumitsu Osawa uskočio je na ‘‘short notice‘‘ u meč protiv Casea, a odlučio je privući pažnju već na vaganju

Često na vaganjima za borilačke evente svjedočimo svakojakvim čudnovatim situacijama. Jeremy Stephens tako je jednom prilikom odgurnuo Drakkara Klosea toliko snažno da je Klose zadobio ozljedu vratne kralježnice prilikom tog odgurivanja.

Sean O‘Connell s druge strane preferirao je prijateljska sučeljavanja na vaganjima. Nerijetko je dijelio raznorazne poklone i sve je prolazilo u prijateljskom tonu. Naguravanja su ipak puno češća pojava, a na današnjem vaganju za Rizin 40 event svjedočili smo nečem ipak poprilično netipičnom za vaganja.

Johnny Case stao je pred svog protivnika Nobumitsua Osawu, a teško mu je bilo zadržati ozbiljan izraz lica jer japanski borac nadimka ‘‘Tyson‘‘ pojavio se u potpunosti gol na vaganju.

Imao je ‘‘Tyson‘‘ nekakav pladanj/tanjur kojim je prekrio međunožje, a nekakav natpis na japanskom jeziku bio je također izložen.

Case se pošteno ismijao na ovakvu nesvakidašnju situaciju i kako god njegov sutrašnji meč protiv Osawe završio, Case će pamtiti ovo ceremonijalno vaganje i sučeljavanje. Osawa je inače u ovaj meč uskočio na ‘‘short notice‘‘ kao zamjena za Luiza Gustava koji se prvotno trebao boriti protiv Casea.

Meč će se održati u sklopu Rizin 40 eventa koji bi zapravo trebao poslužiti kao uvodni program za pet borbi u sklopu Bellator vs. Rizin eventa. Kompletne rezultate vaganja za Bellator vs. Rizin event možete pročitati OVDJE, a snimka vaganja nalazi se ispod ovog teksta.

Linker
19. svibanj 2024 08:03