Regija

Miočićev srpski učenik ponovno u akciji: Aleksa Čamur ugovorio borbu za lipanj

Aleksa Camur vs. Justin Ledet
 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Nakon što je u prošloj borbi doživio svoj prvi poraz, Aleksa Čamur spreman je na nove izazove

Veliko razočaranje doživio je 25-godišnji Aleksa Camur (6-1, 1-1 UFC) u rujnu prošle godine. Na Fight Islandu je odradio tri runde borbe protiv Williama Knighta, nakon čega je poražen jednoglasnom sudačkom odlukom i bio je to prvi njegov poraz u karijeri. Nije u toj borbi izgledao dobro i s razlogom je momak iz Clevelanda odabrao pauzu tijekom koje se posvetio treningu.

No, prošlo je već dovoljno vremena da bi došao trenutak za povratak pa je Aleksa ugovorio svoju iduću borbu. Poluteškaš srpskog porijekla te jedan od glavnih sparing partnera Stipe Miočića nastupit će na UFC-ovom Fight Nightu planiranom za 19. lipnja, a protivnik će mu biti Nicolae Negumereanu.

Negumereanu (9-1, 0-1 UFC) je 26-godišnji borac iz Rumunjske, koji je UFC-u pristupio još početkom 2019. godine, kad je jednoglasnom sudačkom odlukom poražen od Safarbeka Safarova. Bio mu je to i prvi poraz u karijeri, a trenutno nam nije poznato zašto se nalazio na toliko dugoj pauzi.

O samoj priredbi za sada se malo toga zna. Vjerojatno bi se trebalo raditi o običnom Fight Nightu, a do sada je potvrđeno osam borbi, no za rijetko koju možemo sa sigurnošću tvrditi kako će biti dio glavnog programa. Njihov popis možete vidjeti ispod teksta.

Borbe potvrđena za UFC priredbu 19. lipnja

Matt Brown vs. Dhiego Lima

Virna Jandiroba vs. Kanako Murata

Roque Martinez vs. Josh Parisian

Bruno Silva vs. Wellington Turman

Julian Erosa vs. Seung Woo Choi

Casey O’Neill vs. Lara Procopio

Tyson Nam vs. Tagir Ulanbekov

Aleksa Camur vs. Nicolae Negumereanu

Linker
06. svibanj 2024 17:00