Regija

Vaso Bakočević uništio je Medvedovskog u prvoj minuti borbe, a zatim je ugovorio revanš s ‘Croatom‘!

Vaso Bakočević

 Foto: Robert Fajt/CROPIX
Sjajan nastup pružio je ‘‘Psihopata‘‘ na FNC-ovom eventu u Karlovcu

Jedna od najiščekivanijih borbi na večerašnjoj FNC 6 priredbi svakako je ona između Vase Bakočevića i Kirilla Medvedovskog. ''Psihopata'' je trenutno jedan od najpopularnijih regionalnih boraca i uvijek privlači velik interes publike.

Medvedovski je borac ukrajinskih korijena, ali nastupa pod izraelskom zastavom. U meč je ušao s 12 pobjeda i 10 poraza, dok je iza Bakočevića 41 pobjeda, 22 poraza i jedan remi.

Bakočević je nastupao krajem prošlog mjeseca na Armmadinom eventu i pobijedio je tehničkim nokautom nakon prve runde. Medvedovski je na FNC došao s tri poraza u nizu, a Vaso se nametnuo od samog početka borbe.

Nekoliko puta Bakočević je uzdrmao Medvedovskog već u prvoj rundi već na samom početku borbe. Izraelac je tražio borbu u parteru, ali Vaso bi se samo odmaknuo i pozvao bi ga na nastavak obračuna u stojci. Nakon nešto manje od minute prve runde, Vaso ljevicom pogodio jetru svog protivnika koji je završio na tlu i ''Psihopata'' je lakoćom dovršio posao.

image

Vaso Bakočević vs. Kirill Medvedovsky

Foto: Robert Fajt/CROPIX

Odmah nakon borbe u kavezu se našao i Francisco ''Croata'' Barrio. Razmijenili su ''Panchi'' i ''Psihopata'' nekoliko riječi, a moguće da su dogovorili revanš. Bakočević je je u devetom mjesecu protekle godine izgubio od Barrija upravo na FNC-u, a danas je upisao svoju prvu FNC pobjedu. Bio je to jedan od boljih Vasinih nastupa u posljednje vrijeme.

Crnogorski borac u izjavi nakon meča izjavio je kako nije planirao Medvedovskog prebiti tako ekspresno i snažno, ali kad je vidio ''Croatu'' u njegovom kutu, predomislio. Bakočević je zatim pozvao Barrija da se obračunaju u devetom mjesecu u Puli, a ''Croata'' je djelovao više nego zainteresirano.

Čini se da je revanš ugovoren.

Linker
29. travanj 2024 22:59