Regija

(VIDEO) Erko Jun upisao novu pobjedu sjajnim nokautom, Forgač se oglasio: ‘Imamo vrhunska uparivanja za njega, sve je moguće!‘

Erko Jun vs. Mohamed Said Maalem

 Screenshot (instagram, Brave, Wfc)
Bosanskohercegovački poluteškaš pravi je stroj za nokaute

Slovenska dvorana Tivoli jučer je bila poprište odličnog MMA eventa, ponajboljeg koji se dogodio na teritoriju Slovenije. Brave i slovenska WFC organizacija zajedno su organizirali vrhunski event prepun odličnih uparivanja.

Glavna zvijezda večeri bio je Erko Jun (8-2-0), bosanskohercegovački MMA borac i trenutno jedan od najatraktivnijih regionalnih boraca. Jun je u svom desetom profesionalnom nastupu došao do osme pobjede, a zanimljivo je kako je Erko svih osam pobjeda upisao nokautom.

Na sinoć održanom eventu u Sloveniji, Jun je već u prvoj rundi nokautirao Mohameda Saida Maalema (12-6-0), Alžirca koji nastupa pod zastavom Švicarske. Bio je to još jedan tehnički jako lijep nokaut Juna. Maalem je agresivno nasrnuo, pokušao je ugroziti Juna, ali Erko je ostao smiren, blago se povukao, a zatim je desnim krošeom presjekao napad Maalema.

Teško uzdrman Maalem je završio na tlu, pokušavao je rukama pokriti lice, ali Jun je nemilosrdno udarao iz gornje pozicije i brzo je natjerao suca na prekid borbe. Nekadašnji fitness model tako je došao do pete uzastopne pobjede i više nema sumnje kako se radi o itekako relevantnom poluteškašu.

Koliko je regionalna publika zainteresirana za nastupe ovog borca, govori i činjenica da ga sve više fanova želi gledati pod okriljem FNC-a. Dražen Forgač danas je odgovarao na pitanja fanova putem Instagrama, a jedno pitanje doticalo se upravo Juna i njegovog potencijalnog nastupa u FNC-u.

‘‘Imamo nekoliko vrhunskih uparivanja za Erka Juna, tako da je sve moguće.‘‘, poručio je Forgač pomalo zagonetno, ne odgovorivši konkretno hoćemo li gledati Juna u FNC-ovom kavezu.

image

Forgačev Instagram story

Instagram (dražen Forgać)

Naravno da svi priželjkujemo ‘‘Bounty Huntera‘‘ u kavezu najveće hrvatske MMA organizacije, ali ne sumnjamo da Jun ima pregršt interesantnih i privlačnih ponuda.

Od ostalih nastupa regionalnih boraca izdvojit ćemo nove pobjede Monike Kučinič i Harisa Aksalića. Slovenski teškaš Haris Aksalić (2-0) nokautom u prvoj rundi porazio je Bakija Sahina, dok je Slovenka Kučinič došla do četvrte pobjede u šestom MMA nastupu. Monika je ‘‘armbarom‘‘ u trećoj rundi prisilila Sofiu Bagishvili na predaju. Do pobjede je došao i Slovenac Domen Drnovšek. Borac srednje kategorije u svom profesionalnom MMA debiju porazio ej Andriana Muruga, također polugom na ruci, ali u prvoj rundi.

Danijel Špoljarić i David Forster upisali su poraze na zajedničkom eventu Bravea i WFC-a, a kompletne rezultate možete pogledati klikom na LINK.

Linker
28. travanj 2024 09:37