UFC

Brandon Moreno o četvrtom meču protiv Figueireda: ‘Njegova kilaža je uvijek upitna‘

Brandon Moreno

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Nadamo se kako će ipak sve biti u redu pa da Moreno i Figueiredo razriješe sve što imaju jednom zauvijek

Po prvi puta u UFC-ovoj povijesti svjedočit ćemo četvrtoj međusobnoj borbi između dva borca. Bit će to na UFC 283 priredbi ovog vikenda, a Deiveson Figueiredo i Brandon Moreno bit će ta dva borca koja će ispisati povijest. Na sve to, i ova borba će biti za pojas u muha kategoriji što je samo bonus na ovu odličnu borilačku večer.

Iako su se pojavile razne šale na račun njihove četvrte borbe, primjerice da igraju ‘‘na dva razlike‘‘ i slično, sigurni smo da nas ponovno čeka odličan meč. Trenutno svaki borac ima po jednu pobjedu, a prvi meč im je završio neriješeno. Poznato je već kako Figueiredo ima dosta problema sa skidanjem kilograma, a o tome je progovorio i Moreno:

‘‘Njegova kilaža je uvijek pitanje. Ali prestao sam razmišljati o tome jer je barem protiv mene uvijek uspijevao skinuti kilograme. Tako da ne znam. Pokušavam ne razmišljati o tome, no kada sam se borio protiv Kara-Francea, izgledao je ogromno. Ali u jedanaestom mjesecu je izgledao bolje. Ne znam, ne obraćam pažnju previše‘‘, rekao je Moreno za MMA Junkie.

‘‘Sigurno ću u subotu biti na svojih 100 posto. Moj cilj je završiti Figueireda. Želim završiti posao s njim i želim gledati druge borce kao što su Pantoja, Nicolau i Kape. Sva druga imena‘‘, dodao je.

Što će u subotu biti, vidjet ćemo tada. No, ukoliko se baš nešto ludo ne dogodi, ovo bi uistinu trebao i biti njihov posljednji međusobni susret. Moreno i Figueiredo su sunaslovna borba večeri, a priredbu predvode Teixeira i Hill.

Linker
08. svibanj 2024 02:15