UFC

Dana White otkrio tko će otvoriti UFC 300 priredbu: ‘Imamo dva bivša prvaka, što vam to govori?‘

Dana White

 BUD LIGHT/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Bud Light/backgrid/backgrid Uk/profimedia
‘Svaka borba ove priredbe može predvoditi bilo koji ‘event‘‘

Izvršni direktor UFC-a Dana White još uvijek nije objavio glavnu borbu večeri UFC-a 300, ali je najavio koja će borba započeti priredbu - to je bitka između bivših prvaka.

Dok je davao niz intervjua na Radio Rowu tijekom tjedna Super Bowla, White je otkrio da će borba bantam kategorije između Deivesona Figueireda i Codyja Garbrandta započeti "event" u T-Mobile Areni u Las Vegasu 13. travnja.

"Svaka borba ove priredbe može predvoditi bilo koji ‘event‘. Otvaramo priredbu... prva preliminarna borba večeri je Garbrandt protiv Figueireda, što vam to govori?", kazao je šef najjače svjetske MMA promocije.

Figueiredo, bivši nositelj naslova u muha kategoriji, nastupa drugi put u bantam kategoriji. U svojoj prvoj borbi otkako je prešao u višu kategoriju, Brazilac je pružio fantastičnu izvedbu u pobjedi jednoglasnom odlukom sudaca nad Robom Fontom.

Nakon što je izgubio pet od šest, Garbrandt je pobijedio dva puta zaredom, uključujući pobjedu nokautom u prvoj rundi protiv Briana Kellehera na UFC-u 296 u prosincu. Pobjeda nad brazilskim borcem vjerojatno bi vratila bivšeg prvaka u bantam kategoriji u top 10 divizije.

Linker
23. travanj 2024 09:17