UFC

Greg Hardy dobio novog protivnika za svoj nastup idućeg mjeseca

Greg Hardy i Ben Sosoli
Umjesto borbe u Singapuru protiv Jarjisa Danha, koja je prvobitno bila najavljena, Greg Hardy svoj će četvrti ovogodišnji UFC nastup odraditi na UFC on ESPN 6 priredbi u Bostonu, gdje će se boriti protiv Bena Sosolija.

Iako je prije nekoliko dana najavljeno kako će se četvrta UFC borba kontroverznog Grega Hardyja održati 26. listopada u Singapuru, gdje se po najavama trebao boriti protiv Jarjisa Danha, ovaj teškaš borit će se tjedan dana ranije u malo manje egzotičnoj lokaciji. Zapravo, dobio je mjesto na UFC on ESPN 6 priredbi koja se održava tjedan dana ranije.

Hardy će tamo svoju treću pobjedu u nizu tražiti protiv jednog vrlo zanimljivog borca imena Ben Sosoli. Radi se o 28-godišnjem Australcu koji je svoje mjesto u UFC-u pokušao pronaći putem Ultimate Fightera i Contender Series showa. U TUF-u je brzo eliminiran dok u ovosezonskom nastupu u "Contenderu" nije imao sreće. Naime, njegova borba prekinuta je zbog uboda u oko. No, čini se kako je UFC do tada vidio dovoljno onoga što traže, tako da su mu dali priliku. I nju će dobiti na velikoj sceni, budući da svaka borba Hardyja, kao bivše NFL zvijezde, uz sebe ima podosta medijske pratnje. U svojoj dosadašnjoj MMA karijeri, Sosoli je upisao šest pobjeda i dva poraza, a pet puta uspio je slavili nokautom.

UFC on ESPN 6 predvodi borbe srednje kategorije između Chrisa Weidmana i Dominicka Reyesa, a trenutno se čini kako bi Maycee Barber i Gillian Robertson mogle naći svoje mjesto kao "co-main".

Linker
28. travanj 2024 02:30