UFC

Islamovom treneru laknulo jer je Gaethje izgubio: ‘Sada više ne moramo razgovarati o njemu, a bio je najveća prijetnja‘

Justin Gaethje

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako to Mendez očigledno ne želi, Gaethje definitivno ima vremena još jednom pokušati uvjeriti sve zašto on zaslužuje napasti titulu

Puno toga rikirao je Justin Gaethje kada je prihvatio borbu protiv Maxa Hollowayja za BMF pojas na UFC 300 priredbi. Dugo ga se spominjalo i navodilo kao sljedećeg protivnika za Islama Makhacheva, no sada je jasno kako iz poraza definitivno ne može napasti UFC-ovu titulu.

Gaethje će sada svoju priliku morati ponovno zaraditi, a Islamov trener, Javier Mendez, potvrdio je kako Gaethje više nije opcija za Makhacheva. Priznao je da je Gaethje stilski jedan od opasnijih boraca za Islama, no kako je doživio ovaj poraz, borba protiv njega im više nije opcija:

‘‘Da, po meni, tip koji je od svih ostalih tipova stilski najopasniji za Islama, bio je Justin Gaethje. Govorim stilski, upravo zbog njegovog hrvačkog pedigrea i stojke koja je vrlo dobra, vrlo jaka‘‘, započeo je Mendez na svom YouTube kanalu.

‘‘Sve su to kruške i jabuke, zar ne? Svatko donosi različit set vještina, tako da sam mislio da će on biti najveća prijetnja za nas. Sada vjerojatno više nikada neće biti u razgovorima što se nas tiče i što se tiče naše budućnosti. Dakle, ne trebamo više o njemu govoriti kao o prijetnji jer nikada neće dobiti priliku, barem mislim‘‘, pojasnio je poznati trener.

Iako to Mendez očigledno ne želi, Gaethje definitivno ima vremena još jednom pokušati uvjeriti sve zašto on zaslužuje napasti titulu. Jedna ili dvije atraktivne pobjede u UFC-u vam mogu učiniti čuda, a ukoliko je netko spodoban pobijediti na atraktivan način, onda je to Justin Gaethje. Koji je sljedeći korak za njega, saznat ćemo u nekom skorijem vremenu.

Linker
03. svibanj 2024 10:57