UFC

Jamahal Hill i Corey Anderson zaratili putem društvenih mreža: ‘Nalupat ću ti guzicu! Koga si ti pobijedio?‘

December 3, 2021, Las Vegas, Nevada, Las Vegas, NV, United States: LAS VEGAS, NV - DECEMBER 3: Jamahal Hill poses on the scale during the UFC Vegas 44: Aldo v Font Weigh-in at UFC Apex on December 3, 2021 in Las Vegas, Nevada, United States.,Image: 646332704, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia

 DIEGO RIBAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Diego Ribas/zuma Press/profimedia
Ponovno su aktivne debate čija je poluteška kategorija bolja

Da ste kojim slučajem stavili na kladionici da će se dogoditi rat između UFC-a i Bellatora kada pričamo o poluteškoj kategoriji, dvije su stvari izvjesne. Prva je ta da bi koeficijent bio relativno malen, a druga da biste upravo dobili novac.

Ponovno su aktivne debate čija je poluteška kategorija bolja, a ovog puta zaratili su UFC-ov prvak Jamahal Hill i jedan od boraca iz vrha Bellatora, Corey Anderson. Priča se nanovo aktualizirala nakon Bellatora 297 u petak kada je Anderson izjavio da je poluteška kategorija Bellatora jača, a onda se i oglasio nakon što je Hill prokomentirao njegove izjave.

‘Pričaš o MMA matematici. Nije li ti Paul Craig slomio ruku? To njega čini najboljim. Ja sam uništio 44-godišnjeg čovjeka (Glover Teixeira) kojeg si ti jedva pobijedio u borbi za pojas, osim njega, koga si ti pobijedio?‘, zapitao se.

Nije trebalo proći dugo vremena da se Hill oglasi nakon ovog.

‘Ovince Saint Preux te uspavao, a vidio si što sam mu ja napravio. Ti ne možeš biti prvak "B" lige, a ja sam izgubio jednom u životu i to zbog ozljede. Nismo isti, nalupat ću ti guzicu!‘

Nastavili su prozivke i nakon ovog, a bilo bi zanimljivo da možemo gledati taj meč nekad u budućnosti.

Linker
02. svibanj 2024 04:50