UFC

Jessica Andrade i Erin Blanchfield točne na službenom vaganju, ostali također bez problema

Andrade i Blanchfield

 Screenshot (youtube, Mmajunkie)
Andrade je ovog tjedna uskočila kao zamjena za Tailu Santos koja je otkazala borbu, tako da je službeno vaganje odrađeno bez problema

Ovog vikenda neće izostati ni UFC-ova priredba, koja iako na papiru ne izgleda kao nešto posebno, sigurno ima mečeva koje je vrijedno popratiti. Priredbu će predvoditi Jessica Andrade i Erin Blanchfield, a što nas osim toga još očekuje, možete pročitati u nastavku.

Inače, ovog tjedna je došlo do nekih promjena. U glavnoj borbi večeri se Blanchfield trebala boriti protiv Taile Santos koja se iz borbe povukla, a uskočila je Jessica Andrade. Andrade je u odličnom nizu od tri pobjede, a posljednji poraz joj je nanijela prvakinja Valentina Shevchenko sredinom 2021. godine. Gubila je još od Rose Namajunas i Weili Zhang, a u prošloj godini je nastupila samo jednom kada je ‘‘submissionom‘‘ porazila Amandu Lemos.

Blanchfield s druge strane u UFC-u ne zna za poraz, a jedini poraz u karijeri joj je nanijela Tracy Cortez dok su se borile u Invicta FC organizaciji. U UFC-u je od 2021. godine gdje je ostvarila četiri pobjede, a u trenutno posljednjem nastupu je porazila Molly McCann ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi.

U sunaslovnoj borbi večeri nastupit će Jordan Wright i Zac Pauga. Wrightu je Duško Todorović nanio poraz u desetom mjesecu prošle godine, nakon čega je odlučio okušati se u poluteškoj kategoriji. Poražen je u četiri od posljednjih pet mečeva, tako da mu je pobjeda imperativ.

William Knight borit će se protiv Marcina Prachnia, a obojici treba pobjeda. Knight je poražen u posljednja dva nastupa, dok je Prachnio poražen u četiri od posljednjih šest. Na preliminarnom dijelu nastupit će i veteran Ovince St. Preux, a protivnik će mu biti Philipe Lins. Rezultate službenog vaganja možete pronaći ispod:

UFC Fight Night 219 - Rezultati službenog vaganja (u lb)

Glavni dio

Jessica Andrade (124) vs. Erin Blanchfield (125.5)

Zac Pauga (205.5) vs. Jordan Wright (204)

Josh Parisian (266) vs. Jamal Pogues (249.5)

William Knight (206) vs. Marcin Prachnio (205)

Alex Hernandez (156) vs. Jim Miller (155.5)

Preliminarni dio

Evan Elder (155.5) vs. Nazim Sadykhov (155.5)

Mayra Bueno Silva (136) vs. Lina Lansberg (135.5)

Khusein Askhabov (146) vs. Jamall Emmers (145)

Philipe Lins (203.5) vs. Ovince Saint Preux (206)

A.J. Fletcher (171) vs. Themba Takura Gorimbo (171)

Clayton Carpenter (125) vs. Juancamilo Ronderos (125)

Linker
05. svibanj 2024 14:38