UFC

Jimi Manuwa odgovorio Rakiću: ‘Rekao sam ti da ću te ošamariti kad se sretnemo‘

Jimi Manuwa

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
42-godišnji ‘‘Poster Boy‘‘ ne opovrgava fizički napad na srpskog poluteškaša

Umirovljeni britanski borac nigerijskih korijena, Jimi Manuwa (17-6-0), jednostavno ne može preboljeti poraz kojim ga je Aleksandar Rakić umirovio početkom šestog mjeseca 2019. godine.

Srpski poluteškaš brutalnim high kickom uspavao je Jimija te večeri, a sve se odvilo pred švedskom publikom. Manuwa je inače trenirao pod okriljem Allstars Gyma u Stockholmu i borba pred švedskom publikom donekle mu je domaći teren. Bio je to četvrti Manuwin poraz u nizu i više se nije vraćao.

Iako je očito kako je Rakić bolji borac od Manuwe i Jimi bi kao pravi sportaš to trebao ostaviti iza sebe, incident s londonske UFC priredbe dokaz je kako Jimi ne može prijeći preko toga. Sinoć ste imali prilike čitati kako je Manuwa podlo udario Rakića koji je prije devet tjedana prošao operaciju koljena.

‘‘Jimi Manuwa, ti jedno g**no. K**in sine, koji kukavički potez si napravio sinoć. Ljudi, samo vas želim obavijestiti da je nakon eventa, dok su me zaštitari pratili do prijevoza, gospodin ‘still sleep‘ je sjedio u mom redu na kraju, tako da sam morao proći pored njega. Prvo mi je nešto dobacio na što ja nisam obratio pažnju, ja nemam ništa s njim, to je za mene gotovo. Zatim me je udario s leđa, a čak ni s tako male udaljenosti me nije mogao pogoditi u glavu nego me je udario podlakticom u vrat. Zaštitari su nas razdvojili. Znao si da ću biti sam u Londonu, znao si da sam nedavno imao operaciju i svejedno si to učinio. Zauvijek ću ostati u tvojoj glavi jer sam te umirovio. Sretna mirovina, gospodine ‘Sleep‘.‘‘, poručio je Rakić u svojoj poruci putem Instagrama.

Vrlo brzo oglasio se i Jimi Manuwa koji nije niti poricao da se ovo dogodilo. Naprotiv, Manuwa djeluje ponosno jer je uspio udariti Rakića. Umirovljeni borac odgovorio je kraćom porukom putem Instagrama.

‘‘Hej Rakiću, umjesto da budeš profesionalac, ti si odabrao pričati sranja na internetu. Rekao sam ti da ću te ošamariti kad se sretnemo. Sreli smo se.‘‘, poruka je Jimija Manuwe.

image

Manuwin Instagram story

Instagram (jimi Manuwa)

Nikad nije lijepo čuti/vidjeti ovakve scene između profesionalnih boraca, a Jimi Manuwa trebao je taj žar pružiti 1. lipnja (šesti mjesec) 2019. godine, unutar kaveza. Možda je Jimi uspio pogoditi značajan udarac u londonskoj O2 Areni, ali unutar kaveza pogodio je samo jedan više (2). Rakić je također pogodio samo dva značajna udarca te večeri, ali jednim je poslao Manuwu u ‘‘carstvo snova‘‘.

Linker
28. travanj 2024 03:15