UFC

Jiri Prochazka gospodski odgovorio na pitanje je li prekid bio preuranjen: ‘Ovo je za mene velika lekcija‘

 Alex Pereira i Jiri Prochazka 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Jiri i u pobjedi i u porazu uvijek pokaže koliko je ustvari velik čovjek, te kao takav zasigurno nikada ne bi okrivio suca za nešto

Noćas je UFC-ova poluteška kategorija ponovno dobila prvaka nakon što je Alex Pereira pobijedio Jirija Prochazku prekidom u drugoj rundi. Raspravljati o tome je li bio preuranjen ili ne sada više ni nema smisla, jer bi gotovo sigurno Pereira pobijedio i da je sudac još nekoliko trenutaka pustio borbu.

Bio je Jiri dosta uzdrman, pogotovo nakon dva lijeva krošea koja je primio kada je išao prema Pereiri na žici. Marc Goddard je prekinuo meč i izazvao brojne reakcije, pogotovo od strane boraca, no kako god, rezultat bi vjerojatno ostao identičan kao i sada.

Jiri se odmah ustao, a komentatori su rekli kako je meč ipak prerano prekinut jer nije pokazivao nikakvo teturanje ni ništa slično. Joe Rogan je odmah nakon intervjua s Pereirom došao do Prochazke, rekao mu da misli da je prekid bio preuranjen te ga je pitao misli li i on tako. Jiri se ponio kao pravi gospodin te mu je odgovorio:

‘‘Mislim da na kraju, bilo je ispravno. Bio sam ‘out‘ ali ja nikada neću stati. Sranja se događaju. Ovo je za mene velika lekcija, poradit ćemo na tome i vratit ću se jači nego ikad. Hvala Alex. Hvala ti za ovaj meč. Vratit ću se jači‘‘, rekao je Prochazka Roganu.

Jiri i u pobjedi i u porazu uvijek pokaže koliko je ustvari velik čovjek, te kao takav zasigurno nikada ne bi okrivio suca za nešto. Svjestan je i sam da bi sigurno izgubio i da je Goddard pustio da Pereira potvrdi pobjedu s još nekoliko udaraca iz ‘‘mounta‘‘ u parteru.

Linker
03. svibanj 2024 06:50