UFC

Jose Aldo se ispričao Conoru McGregoru: ‘Krivo sam shvatio njegovu namjeru, on je moj prijatelj‘

Jose Aldo

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Legendarni brazilski MMA borac nedavno je nerazumljivo reagirao na komentare Conora McGregora

Vrlo interesantan boksački meč odradio je Jose Aldo početkom ovog mjeseca. Legendarni brazilski borac upisao je svoj profesionalni boksački debi, a meč protiv Jeremyja Stephensa završio je neriješenim ishodom nakon šest rundi zanimljive borbe.

Conor McGregor kao nekoć veliki rival Josea Alda pratio je taj meč, a nakon borbe je iskazao interes za boksačkim mečom protiv Josea Alda. Iz nekog razloga, Jose Aldo vrlo je burno reagirao na taj prijedlog Conora McGregora, iako Conor nije napisao ništa loše u svom ‘‘tvitu‘‘.

‘‘Conor je smrad. Počeo me prozivati tek sada kad je ugovorio meč (protiv Chandlera, op.a.), a proziva me čisto da privuče pažnju, a ne da bi se borio. On je kučkin sin. Recite mu da može popušiti. Trebali smo se boriti u UFC-u, a on se nikada više nije htio boriti. Sada neprestano priča sranja.‘‘, poručio je Aldo na konferenciji za medije, a svi su ostali iznenađeni ovakvim ispadom MMA veterana.

‘‘U redu. Kako god želiš, ja sam samo pokušavao biti pristojan. Tko se popiškio u tvoj ‘açaí‘? (vrsta palme, op.a.)‘‘, odgovorio je McGregor u pomirljivom tonu.

Aldo i McGregor u više su navrata proteklih godina izjavljivali da su izgladili sve tenzije koje su nekoć postojale među njima i stoga je reakcija Josea Alda bila još iznenadnija. Nakon što su se dojmovi slegli, Aldo se oglasio putem Trocacao Franca podcasta i priznao je da nije trebao tako reagirati.

‘‘Bio sam ‘vruć‘ i ‘nabrijan‘. Nedugo prije konferencije za medije sam pogledao snimku svog meča i svi su govorili da sam trebao pobijediti. Nakon toga me reporter pitao pitanje o Conorovim komentarima, a ja nisam niti vidio što je Conor rekao. Nazivao sam ga raznim imenima zbog toga. Ali kad sam pristigao u Brazil, poslao sam mu poruku isprike, jer sam shvatio da njegova namjera nije bila da me izaziva, nego da me pogura. Krivo sam razumio, a Conor i ja smo opet u dobrim odnosima. On je moj prijatelj i želim mu sve najbolje.‘‘, rekao je Aldo, a zatim je otkrio kako bi rado otišao u Irsku trenirati zajedno s Conorom i ostalim irskim boksačima.

‘‘Da, zašto ne? Moram puno toga naučiti o boksu, a nekoliko je vrhunskih irskih boksača. Dobijem li priliku otputovati u Irsku i trenirati s Conorom i Ircima, više sam nego otvoren za to. Pogotovo ako se radi o profesionalnom boksu. Ovo je novi svijet za mene i moram učiti od najboljih. Conor dobro boksa, odradio je meč protiv Mayweathera i sigurno me puno može naučiti.‘‘, dodao je Jose.

Dobro je znati da su Aldo i Conor ipak izgladili tenzije koje su nepotrebno nastale. Aldo je priznao svoju pogrešku, a tko zna? Možda uistinu budemo i svjedoci njihove suradnje.

Linker
03. svibanj 2024 08:57