UFC

‘Konzultirao sam se sa suprugom i djevojkom, obje mi dopuštaju da se borim‘: Dobiva li Luque zamjenskog protivnika?

Vicente Luque

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Činilo se da će Vicente Luque ostati bez nastupa na UFC 296 eventu, ali ponudio se borac koji je uvijek spreman uskočiti kao zamjena

Velik udarac za UFC 296 event definitivno je gubitak meča između Iana Garryja i Vicentea Luquea. Dvojica top 10 velteraša trebali su odmjeriti snage na ‘‘main cardu‘‘ UFC 296 eventa, ali Garry je bio primoran otkazati nastup zbog upale pluća.

UFC-ovi liječnici navodno su pregledali Garryja i nisu mu dali ‘‘zeleno svjetlo‘‘ kad je u pitanju nastup na UFC 296 priredbi. Uistinu nema smisla da Garry nastupa s takvim zdravstvenim tegobama, ali šteta je što se otkazivanje dogodilo samo dva dana uoči eventa.

Poznati nizozemski MMA reporter Marcel Dorff brzo se oglasio putem Twittera i dodatno je pogoršao ove vijesti. Dorff je otkrio kako je Luque neće dobiti zamjenskog protivnika, što znači da ostajemo bez njegovog nastupa na UFC 296 eventu.

Dorff je inače jako pouzdan reporter s točnim informacijama, ali došlo je do određene promjene tijekom dana. ESPN-ov Brett Okamoto otkrio je kako se Kevin Holland ponudio kao kasna zamjena za Iana Garryja, a Vicente Luque spreman je prihvatiti taj izazov.

‘‘Evo kako stoje stvari. Razgovarao sam sa svojom ženom, ali i sa svojom djevojkom. Obje su rekle da se mogu boriti ovaj vikend.‘‘, napisao je šaljivi Kevin Holland putem Twittera.

Luque se također oglasio putem društvenih mreža.

‘‘Ljudi, vidio sam da Kevin Holland želi uskočiti kao zamjena. Ja sam za, a ukoliko je Kevin Holland uistinu voljan uskočiti, odradimo taj meč. Uđimo u taj oktogon i pružimo rat. Pristajem na 180 ‘pounda‘ (81,6 kg), idemo pružiti ‘show‘ za publiku.‘‘, poručio je Luque.

Kevin Holland poznat je kao sinonim za uskakanje na ‘‘short notice‘‘ i vjerojatno nikog ne iznenađuje činjenica da je spreman uskočiti kao kasna zamjena. Vicente Luque također je poznat kao beskompromisni borac, a nadamo se da će UFC uspjeti udovoljiti njihovim željama te da će nam pružiti ovaj fantastičan meč. ‘‘Catchweight‘‘ do 180 ‘‘pounda‘‘ zvuči kao sasvim realna opcija.

Linker
26. travanj 2024 21:26