UFC

Ian Garry neće nastupiti na UFC 296 priredbi! Irac je bio primoran otkazati borbu, a evo i razloga

Ian Garry

 PAUL RUTHERFORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Paul Rutherford/getty Images/profimedia
Vicente Luque ostao je bez protivnika samo nekoliko dana prije

Za dobro jutro, odmah udarne vijesti - Ian Garry neće se boriti na UFC-u 296 zbog upale pluća!

Nakon raznih objava na društvenim mrežama, od srijede se vrtjelo da bi Garry (13-0, 6-0 UFC) mogao biti izvan borbe u subotu protiv Vicentea Luquea (22-9-1, 15-5) UFC) nakon njegove odsutnosti s dana za medije, izvršni direktor UFC-a Dana White potvrdio je vijest.

"Sve je istina, da... Postojale su spekulacije da se neće boriti, što sada i potvrđujem. Dobio je upalu pluća."

White nije naznačio hoće li Luque dobiti zamjenskog protivnika.

Garry, broj 10 na ljestvici UFC velter kategorije nije imao lak period do svoje planirane borbe s Luqueom i dolazi do razočaravajućeg zaključka.

Irac je bio središte mnogih razgovora koji su se vodili u tjednu borbe zbog suočavanja s bivšim partnerom za trening Kill Cliff FC Luqueom, njegovog preseljenja u više dvorana tijekom trening kampa i reakcije na internetu koju je dobio zbog ispitivanja na društvenim mrežama o vezi s njegovom suprugom.

Prije početka tjedna borbe, Garry je rekao da je zabrinut za "sigurnost" svoje žene i djeteta. Bilo je iščekivanja čuti od njega tijekom njegova pojavljivanja na UFC 296 medijskom danu u srijedu. Garry je bio prvi borac koji je trebao govoriti, ali nije stigao na UFC Apex na svoje vrijeme. Nekoliko sati kasnije, White je potvrdio da je Garry bolestan i da se neće natjecati.

Velik je ovo udarac na cijelu priredbe, a nadamo se da će Luque dobiti zamjenu. Ima puno dobrih borbi, ali Garry je bio netko koga su mnogi jedva čekali pogledati. Ipak, morat će pričekati...

Linker
27. travanj 2024 02:50