UFC

Održano je vaganje za sutrašnji UFC event, glavni akteri točni na mjerenju te ćemo saznati potencijalnog izazivača muha kategorije

Kai Kara-France i Amir Albazi

 SCREENSHOT (YOUTUBE, MMA JUNKIE)
Rezultate vaganja možete pronaći na dnu članka

Svi su borci stali na vagu i sjajna je vijest da su svi bili točni te je sve spremno za UFC on ESPN 46 event koji će se održati u UFC-ovom APEX centru u Las Vegasu. Imamo pomalo neobičnu glavnu borbu večeri, a to pripisujemo tome što će oktogon dijeliti dva borca u muha kategoriji. Radi se o trećem izazivaču, Kai Kara-Franceu te sedmorangiranom Amiru Albaziju. Obojica su bili točni te ćemo u noći sa subote na nedjelju saznati tko bi mogao postati izazivač za pojas ove kategorije.

Na ovoj će priredbi nastupiti i dvije legende, Andrei Arlovski i Jim Miller. Miller je imao velikih problema s otkazivanjem njegovih protivnika, a na kraju će se boriti protiv Jesseja Butlera. S druge strane, Arlovski će se boriti protiv američkog teškaša, Don‘Talea Mayesa te će se pokušati vratiti na pobjednički niz nakon poraza od Marcosa Rogeria de Lime u listopadu (10. mjesec) prošle godine.

U sunaslovnoj borbi večeri gledat ćemo Alexa Caceresa, petnaesto rangiranog u perolakoj kategoriji koji će se boriti protiv Daniela Pinede. Na ovom eventu bit će još nekoliko zanimljivih borbi, a event počinje u ponoć sa subote na nedjelju, dok je glavni dio zakazan za oko tri ujutro. Sve rezultate vaganja možete pronaći na dnu ovog članka.

Linker
07. svibanj 2024 20:59