UFC

Otkazao borbu zbog neuspješnog skidanja kilograma - UFC mu uručio otkaz

Eric Spicely
 screenshot
Nakon što je na dan vaganja otkazao svoju posljednju borbu, Eric Spicely dobio je otkaz iz UFC-a

Dana White bio je vrlo ljut nakon što su čak tri borca otkazali svoj UFC Fight Night 173 nastup na dan vaganja ili samo dan ranije, a nakon što je Trevin Giles otkazao borbu prije nego je trebao krenuti u prema borilištu, najavio je kako borci koji nisu nastupili neće dobiti svoj honorar za nastup, kao što je praksa u takvim slučajevima. Osim što im nije izašao u susret, UFC je nekima ovog puta odlučio odrezati još veću kaznu, zapravo onu najgoru.

Tako je Ericu Spicelyu, koji je otkazao borbu samo sat vremena prije vaganja, uručen otkaz i to po drugi put. Tako je njegova druga UFC avantura trajala samo jednu borbu, onu koju je prošle godine izgubio od Derona Winna. Upravo je štetu koju mu je Winn nanio naveo kao razlog, odnosno antidepresivi koje je nakon borbe počeo uzimati su mu stvorili problem. Zbog njih mu je u jednom trenutku bio upitan i povratak, no borbu je ipak ugovorio. Nakon otkaza je reagirao tako što je zatražio promociju koja bi mu ponudila borbu što je prije moguće.

Spicely se inače trebao boriti protiv Markusa Pereza, koji je na kraju ostao i bez zamjenskog protivnika, budući da komisija nije odobrila prijavu zamjenskog borca tik pred službeno vaganje.

Linker
27. travanj 2024 04:44